Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imalo bi smisla

Otkrivamo kako je nastala operacija "Modrić u Dinamu" i kolike su šanse da se Luka vrati

ARHIVA - Split: Modri u dva susreta nadjačali Hajduk u finalu te osvojili 9. naslov u Kupu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
06.04.2024.
u 11:40

Modrića uz Dinamo vežu prekrasne uspomene, a i njegovoj obitelji bi sigurno bilo ljepše živjeti živjeti u Zagrebu nego u Rijadu, gdje ga također žele. Povratkom u Zagreb povećale bi se značajno i šanse da Luka ostane igrati za vatrene do SP-a 2026. godine

Kada je Luka Modrić jutros otvorio najčitaniji španjolski sportski dnevnik Marcu, na sedmoj stranici, preko cijele strane, dočekao ga je šokantni oglas koji mu je sigurno izmamio osmijeh na licu. Naime, u današnjem broju Marce preko cijele stranice izašao je oglas kojeg je platio GNK Dinamo, a na kojem piše "Tiene Todo El Sentido Del Mundo", ili u prijevodu: "Imalo bi smisla". Potpisan je predsjednik Dinama Velimir Zajec. 

Dinamo je, sada je to i službeno, krenuo u akciju vraćanja Luke, a učinio je to na spektakularan i vrlo domišljat način. Saznajemo da je to ideja novih ljudi u klubu, no vratimo se na Modrića... Je li zaista moguće da se kapetan Hrvatske vrati u klub koji ga je vinuo u svjetsku nogometnu orbitu? Prije mjesec dana Lukin povratak u Dinamo izgledao je kao znanstvena fantastika, uostalom, na tom je tragu bila i izjava Velimira Zajeca dan nakon što je postao predsjednik. Izjavio je tada Zeko iduće: "Modrić je moj izum na jedan način, ja sam ga doveo (tada je bio glavni direktor kluba, op. a.). Nisam u zadnjem vrijeme s njim pričao. Igrački ne vjerujem da može doći, ali kada prekine karijeru, vrata kluba su mu otvorena."

No, u međuvremenu su se stvari promijenile, Zajec je i osobno razgovarao s Modrićem dok je reprezentacija trenirala u Maksimiru, pa se među ljudima u klubu javila ideja da se učini sve kako bi se Modrić vratio u Dinamo još za igračke karijere. Sada je jasno da mu Real vrlo vjerojatno neće produljiti ugovor, a iako Luku silno žele u Americi (Miami, MLS) i Saudijskoj Arabiji, u Dinamu svoju šansu vide u emociji. Jer, Modrića uz Dinamo vežu prekrasne uspomene, a i njegovoj obitelji bi sigurno bilo ljepše živjeti živjeti u Zagrebu nego u Rijadu.

I to je karta na koju igra Dinamo. Naravno, za povratak Modrića treba ispuniti još puno uvjeta, ali u Maksimiru vjeruju da bi ih kapetan vatrenih mogao povesti u novu sezonu. Takav rasplet sigurno bi oduševio i izbornika Zlatka Dalića, jer igranjem u HNL-u povećale bi se šanse da Luka ostane igrati za reprezentaciju do Svjetskog prvenstva u Americi 2026. godine.

Luka, imalo bi smisla!

>> Pogledajte sve nekretnine Luke Modrića: Vile u Madridu, Zadru, Zagrebu, as vatrenih živi u nezamislivom luksuzu

ARHIVA - Split: Modri u dva susreta nadjačali Hajduk u finalu te osvojili 9. naslov u Kupu
1/14

Komentara 5

EJ
ejStef
12:37 06.04.2024.

Umjesto ovakvih praznih priča i trošenja novca na hype bilo bi pametnije da se uloži u skauting i dovedu neki igrači koji bi bili pojačanje. Dinamo nema krila, i dalje je pitanje lijevog beka, stoperi isto nisu nešto itd. Šutalo, Bernauer, Kaneko, Hoxha, Špikić i još mnogi nisu igrači za LP ili EL, niti ih se može dobro prodati, odlaze Baturina, Sučić, vjerojatno i Petković, na kraju će Dinamo ko Hajduk - puno priče i fame, malo rezultata. A tada će se financiranje kluba svesti na prodaju magle navijačima...

Avatar Marko
Marko
12:35 06.04.2024.

Šanse da dođe su kad bude poluinvalid kao i Perišić

Avatar Art of Noise
Art of Noise
12:32 06.04.2024.

Ajme, koji luzeri. Veća je mogućnost da ću ja dobit' na lotu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije