TRAGEDIJA U BEOGRADU

I proslavljeni srpski sportaš čekao dijete nakon pokolja u školi

Muenchen: Euroliga, Real Madrid - FC Bayern
Foto: ATB
1/3
03.05.2023.
u 12:56

- Sve je u redu, hvala vam na pitanju. Nemam više što reći - rekao je Savanović za srbijanske medije.

U osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu jutros se dogodio pokolj koji je potresao regiju. 14-godišnji učenik počeo je pucati u razredu. Incident se dogodio u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", a dječak je navodno na nastavu ponio očev pištolj.

U pucnjavi je ubijeno osmero djece i zaštitar, dok su šestero djece i nastavnik ranjeni, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Srbije. Motiv napada dječaka još nije poznat. Opširnije o tom incidentu možete pročitati OVDJE.

A među roditeljima koji su čekali da policija izvede njihovu djecu iz škole je bio i proslavljeni srpski košarkaš Duško Savanović.

- Sve je u redu, hvala vam na pitanju. Nemam više što reći - rekao je Savanović za srbijanske medije.

Inače, Duško Savanović (39) iza sebe ima respektabilnu košarkašku karijeru. Počeo je u Borcu iz Čačka, a igrao je za UNICS, Valenciju, Anadolu Efes, Bayern i Dinamo Sassari.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije