NOVI UGOVOR

I Rakitić i Schalke žele produljenje suradnje

Ivan Rakitić
AFP
13.05.2010.
u 08:24

Do početka priprema za sljedeću bundesligašku sezonu hrvatski bi nogometaš Ivan Rakitić trebao produljiti ugovor sa Schalkeom iz Gelsenkirchena.

Za njemački su sportski magazin Kicker takav rasplet najavili i trener/sportski direktor drugoplasiranog kluba upravo završene sezone, Felix Magath, i sam Rakitić.

- U cijelome Ivanovu pristupu i samoj njegovoj igri vidi se da je postao sasvim drugi igrač – izjavio je o svom zadnjem veznom nogometašu trener, iznimno zadovoljan njegovim napretkom u drugom dijelu sezone u odnosu na prvi.

Rakitić ima ugovor još godinu dana. Iako je ranije koketirao s navodnim zanimanjem drugih europskih klubova, sada je u potpunosti okrenuo ploču.

- Bilo bi mi iznimno drago kada bih još dugo mogao ostati u Gelsenkirchenu. Nadam se skorašnjem početku pregovora o produljenju suradnje – izjavio je 22-godišnji Hrvat, dok je Magath najavio:

- Razumije se da bih rado s njim planirao na duže razdoblje. Sastat ćemo se vrlo brzo na tu temu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije