ZA LOVRENA

I Redknapp i Lyon znaju da Mamić pumpa cijenu

Dejan Lovren
Davor Puklavec/Pixsell
09.01.2010.
u 09:07

Dinamo je napravio što je želio, ime Dejana Lovrena danas puni stranice francuskih i engleskih medija, svi su sad čuli za boravak predstavnika Lyona u Zagrebu, za zanimanje Tottenhama, sad se tu vrti i Chelsea, Bayer Leverkusen i tko zna tko još.

Rasplet se očekivao jučer, Zdravko Mamić bio je “dežuran” pokraj telefona, najavio je da bi se u petak poslijepodne moglo sve rasplesti.

No, to se ipak nije dogodilo, danas je novi dan i nova “čekaonica”. U kojoj su i Lovren, i Mamić, i Dinamo, ali i spomenuti klubovi. Francuzi pišu da je Lyon i dalje zainteresiran, predsjednik Jean-Michel Aulas, koji se vraća s odmora, potvrdio je da žele mladog Dinamova stopera, ali i da ima pričuvne opcije.

Harry ipak zna

Iako im je Lovren prva želja, trener kluba želi baš njega. Francuski mediji nagađaju da je ponuda za Lovrena bila od 6,5 do 10 milijuna eura, no teško da se došlo do deset milijuna jer taj novac nitko ne bi odbio. Ali Francuzi su, baš kao i Englezi, počeli zaključivati da Zdravko Mamić vješto iskorištava svoj položaj i zanimanje klubova kako bi povisio cijenu svojem igraču. Što Mamić, uostalom, i ne skriva.

– Ako ga već prodamo, onda to mora biti po jako visokoj cijeni – kaže Mamić.

Trener Tottenhama Harry Redknapp prvo je navodno izjavio da o Lovrenu nema pojma, no to mogu biti samo priče. Svaki će engleski menadžer ući u posao osjeti li da je dobar, a Harry zna raditi s našim igračima i menadžerima. Poslije je pak rekao:

– Lovren je skup, a znam da ga želi Lyon. Ako su ga odlučili kupiti, onda će se to i dogoditi – rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp koji očito ipak zna tko je Lovren.

Dodo uskoro stiže

Zasad ništa ni od odlaska Marija Mandžukića. Navodno je za njega došla jedna ponuda (Birmingham je bio zainteresiran), ali radilo se o posudbi do ljeta, pa tek onda kupnji, i to za sedam milijuna eura. Takva je ideja u startu odbijena. Sad bi mogla stići ponuda moskovskog Dinama, ali Mandžo dosad nije htio na istok.

Kad nema odlazaka, nema ni zvučnih dolazaka. Plavi su se okrenuli domaćem tržištu. Sinoć je u Zagreb iz Brazila trebao sletjeti Dodo, 22-godišnji napadač zaprešićkog Intera, i on će se uskoro preseliti u Dinamo.

– Razgovara se i tijekom vikenda će se razgovarati – potvrdio je prvi čovjek Intera Branko Laljak koji je na upit traži li za Doda novac ili igrače Dinama odgovorio:

– Ja sam za kombinaciju, dogovorit ćemo se.

Plavi su svojim talentima dodali i Karla Težaka, 16-godišnjeg igrača Varteksa. Htjeli su ga Aston Villa i Monaco, a za milijun kuna završio je u Dinamu. Riječ je o veznom igraču koji, kažu, podsjeća na Luku Modrića.

Ključne riječi

Komentara 11

LU
luena
11:51 09.01.2010.

ordoABchao... cao pameti,nadam se da Simunic i Carli ovo ne citaju...hahahaaahahaaaaaaaaaheheheeeeeee

ES
Escudo
10:33 09.01.2010.

luena....prvi komentar ti je ok i u pravu si

LU
luena
11:49 09.01.2010.

ordoABchao.... Luyon ..Engleska...ohohohhhooooo hajde uci malo o zemljopisu i gradovima,prije nego se zaletis komentarima o nogometu. Sramotis muski rod,kao zensko znam da je Lyon u Francuskoj... Gaf kao u bandica ,za ovu glupost od mene tebi +++++ od mene tebi +++++

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije