Novi problemi

Ibanez miruje bar dva tjedna, Sammir počeo trčati

'01.09.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. HNL, 7. kolo, Lokomotiva Zagreb - Dinamo Zagreb. Luis Ibanez. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
17.07.2013.
u 22:15

Na poziciju lijevog braniča uskočiti uvijek pouzdani Josip Pivarić, igrač s iskustvom iz Lige prvaka

Utakmica u Luksemburgu donijela je nove nevolje Dinamovom treneru Jurčiću. Luisu Ibanezu stradala je stražnja loža i prema prvim informacijama, mirovat će najmanje dva tjedna, a stanka bi se mogla oduljiti i do mjesec dana. Dakle, ni Ibaneza neće biti u krucijalnome trećemu pretkolu Lige prvaka, pa će na poziciju lijevoga braniča uskočiti uvijek pouzdani Josip Pivarić, igrač s iskustvom iz Lige prvaka. Bolja vijest za Krunu je da su za Sammira završili \"jadranski susreti\" na Hvaru i da bi Filho, koji je između partya na plaži stizao i na terapije ozlijeđenoga koljena, trebao početi trčati krajem tjedna.

>>Migliore: Bez obzira na to što igram LP, vratio bih se u San Lorenzo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije