Na bosanskom jeziku

Ibra zlatna srca – Poslušajte što je poručio bolesnom Hajrudinu

Ibrahimović (1)
Screenshot YouTube
15.10.2013.
u 16:50

– Od kada sam čuo za tebe, puno sam mislio na tebe. Oprosti što ne mogu doći, ali imam mali poklon za tebe

Dječak Hajrudin Kamenjaš (8) iz Vareša pokraj Sarajeva boluje od teškog oblika leukemije i posljednja mu je želja upoznati slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Dugo se ta priča provlačila kroz medije, ali Ibrahimović nikako nije mogao upoznati bolesnog dječaka. No, našao je kompromisno rješenje.

Naime, Zlatan je odlučio Hajrudinu poslati potpisani dres, ali mu je snimio i poruku. Naravno, obratio mu se na bosanskom jeziku.

– Zdravo, Hajrudine, ja sam Zlatan. Od kada sam čuo za tebe, puno sam mislio na tebe. Oprosti što ne mogu doći, ali imam mali poklon za tebe. Potpisao sam autogram na dresu i hoću da znaš da mislim puno na tebe. Poklonit ću ti i ovaj dres u kojem sam igrao i postigao dva gola – poručio je Ibrahimović Hajrudinu.

>>'Zlatane, ne šalji dres. Hajrudin ga neće imati kada nositi'

>>Posljednja želja bolesnog dječaka (8) iz BiH je upoznati Zlatana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije