VELIKI ŠVEĐANIN

Ibrahimović: Još nisam završio, tek se zagrijavam

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
26.07.2020.
u 00:05

U bogatoj igračkoj karijeri Ibrahimović je igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy.

Švedski nogometni majstor Zlatan Ibrahimović (38) poručio je putem Instagrama da ne planira otići u mirovinu na kraju ove sezone.

"Tko misli da ću završiti karijeru, ne poznaje me. Neću, sada se samo zagrijavam", poručio je Šveđanin, ali još nije otkrio svoje planove gdje će nastaviti karijeru.

"Morao sam se boriti cijeli život. Nitko nije vjerovao u mene, pa sam morao vjerovati u sebe. Neki su me htjeli slomiti, ali učinili su me jačim, neki su me htjeli iskoristiti, ali učinili su me pametnijim. Nisam poput drugih, ja sam Zlatan Ibrahimović i ne želim se oprostiti ", rekao je Šveđanin koji se u siječnju preselio u Milan iz Los Angelesa, potpisavši šestomjesečni ugovor s mogućnošću produženja na još godinu dana.

"Doprinos koji je Ibrahimović dao našoj momčadi je očit. Nema sumnje da je i dalje dobar i da još uvijek može biti pokretačka snaga momčadi. Hoće li ostati s nama ovisi o mnogim stvarima ", kazao je trener Milana Stefano Pioli, koji je nedavno produžio ugovor na još dvije godine.

Dodajmo kako je u bogatoj igračkoj karijeri Ibrahimović igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy.
 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
07:46 26.07.2020.

Ti si svoje zavrsio, ima 10god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije