Community Shield

Zlatan Ibrahimović zabio, te Unitedu i Mourinhu donio naslov

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
07.08.2016.
u 19:36

Menadžer Jose Mourinho došao je do prvog trofeja na klupi Manchester Uniteda

Leicesterova obrana sjajno je čuvala Zlatana Ibrahimovića sve do 83. minute, kada je napadač Manchester Uniteda zabio pogodak za pobjedu crvenih vragova (2:1) u Community Shieldu, engleskom Superkupu u kojem igra prvak i pobjednik FA kupa.

Menadžer Jose Mourinho tako je došao do prvog trofeja na klupi Manchester Uniteda.

U 32. minuti United je poveo pogotkom Jessea Lingarda, koji se sjurio sredinom terena, prošao tri suparnička igrača te svladao vratara lisica Kaspera Schmeichela.

Leicester je izjednačio početkom nastavka. U 52. minuti Jamie Vardy je zabio za 1:1 nakon što je presjekao Fellainijevo loše dodavanje, prošao je kraj vratar De Gee i s lakoćom poslao loptu u praznu mrežu.

Pobjedu Unitedu donio je Zlatan Ibrahimović u 83. minuti. Antonio Valencia je ubacio s desne strane, švedski napadač bio je viši od Morgana u petercu Leicestera i glavom od vratnice poslao loptu u mrežu za 2:1.

Manchester Unitedu je ovo rekordni 21. naslov pobjednika Community Shielda!

Komentara 4

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
21:37 07.08.2016.

Ma nema do Ibre

KT
komen_tar
00:22 08.08.2016.

Da je bila ista ekipa, a LVG i dalje trener, siguran sam da bi izgubili.

TO
tommekhr
22:29 07.08.2016.

Ibra zmaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije