Dok je igrao u Barci

Ibrahimović: Zbog Guardiole nisam osvojio Ligu prvaka

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2014.
u 08:47

- Imali smo najbolju momčad na svij- Mi smo još u fazi učenja, svake godine napravimo korak više i nešto naučimo. Kamo sreće da osvojimo Ligu prvaka, ali i bez toga ne bih svoju karijeru smatrao neuspješnometu, sigurno, ali nismo osvojili Ligu prvaka zbog loših odluka jedne osobe

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih nogometaša današnjice, sa svim klubovima u kojima je igrao osvajao je prvenstva, ali nikad nije uspio osvojiti Ligu prvaka. A najviše žali zbog sezone 2009./10. kada j igrao za Barcelonu koja je u polufinalu ispala od Intera.

- Imali smo najbolju momčad na svijetu, sigurno, ali nismo osvojili Ligu prvaka zbog loših odluka jedne osobe, rekao je za Canal+, aludirajući na Pepa Guardiolu s kojim se nikad nije dobro slagao.

PSG u utorak u 2. kolu LP-a dočekuje Barcelonu.

- Mi smo još u fazi učenja, svake godine napravimo korak više i nešto naučimo. Kamo sreće da osvojimo Ligu prvaka, ali i bez toga ne bih svoju karijeru smatrao neuspješnom, zaključio je Ibra.

>>Ibrahimović se izvukao, UEFA ga neće kazniti zbog udarca laktom

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:51 02.10.2014.

Volio bi da Braha jednom oprosti hrvatskim novinarima I da interview za iste, da vam napokon kaze da ga ne zovu Ibra, nego Braha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije