igor tudor:

'Idemo punim gasom, Milevskij i Mezga možda će igrati'

igor tudor
Igor Kralj/PIXSELL
15.08.2014.
u 12:25

Drago mi je zbog Contea i to je najbolji mogući izbor za Italiju, ali ne i za Hrvatsku, kaže strateg bijelih.

Hajduk je u pozitivnoj seriji, u posljednje tri utakmice ostvario je tri pobjede. Trener Igor Tudor želi nastaviti uspješan niz i protiv Zadra u susretu 5. kola MaxTv Prve HNL.

- Želimo da se u toj utakmici sve pita nas, Zadar je nezgodan s pet igrača u zadnjoj liniji, s Weitzerom i Ivančićem naprijed. Sve je na meni, uvjeren sam da ćemo slaviti - rekao je Tudor i naglasio:

- Neću kalkulirati sa sastavom, idemo punim gasom!

Za okršaj sa Zadrom konkurirat će i novopridošli Artem Milevskij i Dejan Mezga.

- Bit će na klupi. Nisu na nivou spremnosti ostalih igrača. Ali oko pola sata igre mogu pružiti - tvrdi strateg bijelih.

Pohvalio je Milevskog.

- On je igrač klase, vidi sve prije drugih, a igrači uživaju igrati s njim na treningu. Zadovoljan sam njegovim pristupom, vidi se da se želi vratiti tamo gdje pripada. Sve je na njemu, nastavi li ovako vratit će se rekao je Tudor i osvrnuo se na imenovanje svog prijatelja Antonija Contea za izbornika Italije.

- Drago mi je zbog njega i to je najbolji mogući izbor za Italiju, ali ne i za Hrvatsku - zaključio je. 

>>Špaco: Tudor će biti veliki trener

>>Evo satnice nastupa hrvatskih klubova, Hajduk igra ipak u srijedu!

Komentara 2

SO
sonce
12:42 15.08.2014.

Artem Milevskij,počeo piti ajdučko pivi i jogurt- dobra kombinacija, živi bili pa vidjeli. Priča se, da je boljio Sammira u pijanstvu.

Avatar cluesblues
cluesblues
12:58 15.08.2014.

veli bahati tudor: "sve je na meni" (kao da on igra)…bas me zanima koga ce krivit ako im se slucajno zadar ne naguzi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije