Transferi

Igor Pamić i Istra 1961 žele dinamovca Antuna Palića

Antun Palić
Marijan Sušenj/Pixsell
01.07.2011.
u 09:29

U Maksimiru su na razgovoru bili predsjednik Istre 1961 Mihail Ščeglov i trener Igor Pamić

Puljani su od Zdravka Mamića poželjeli dinamovca Antuna Palića, no zasad od tog transfera neće biti ništa. Ali, nije isključeno da se tijekom ljeta mladić preseli u Pulu pokaže li se da nije nužan plavima.

– Palić je igrač kakvog trebam, nadam se da će ga Dinamo ipak pustiti u Pulu – rekao nam je Pamić.

Komentara 3

Avatar Pivica
Pivica
09:59 01.07.2011.

Dinamovi igrači sad su svima poželjni. Što Puljani sada ne zatraže igrača od Štimca kojem su se priklonili? Oni bi Palića ali da ga Dinamo plaća jer njima je preskup.Njima su preskupi Dinamovi juniori. Kolko para ,tolko muzike.

MA
Mamlaz
17:21 01.07.2011.

Ma prodati to. Dečko je bio perspektivan ali sa 24 godine ili koliko već ima je i ostao samo perspektivan. Zašto su ga doveli mi nije jasno ali on je igrač za dvoranski nogomet, ne za Dinamo Zagreb.

OB
-obrisani-
11:22 02.07.2011.

JUČER SU PROŠLI SVI PROGNOZIRANI PAROVI (5/5). DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije