BIVŠI ŠEFOVI VATRENIH

Štimac: Odluke HNS-a su predmet ismijavanja; Ćiro: Čačić nema reference za izbornika

Ante Čačić
Igor Kralj/PIXSELL
21.09.2015.
u 21:50

- Nemam tu što puno komentirati, sve je već rečeno. Daleko sam, ali blizu reprezentacije koja je bila moj život. Tko god vodi reprezentaciju Hrvatske, ne vidim drugu opciju nego da navijam za nju. Uvijek ću navijati za Srnu i Modrića, a kada odu oni, navijat ću za one koji će doći - rekao je Bilić.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker još se jednom osvrnuo na dovođenje Ante Čačića za izbornika. Šuker je prokomentirao priču koja se najčešće može čuti, a to je da sve konce u našem nogometu vuče Zdravko Mamić koji postavlja i smjenjuje izbornike.

- Već smo umorni od tih teza i zavjera da je sve namješteno. Zašto bi netko stavljao slabijeg i nespremnog ispred nečijeg dobra. Zna se tko odgovara za rezultat. Kroz povijest smo uvijek dobro birali - rekao je Šuker za HTV te dodao:

- Ovaj Izvršno odbor radi vrlo dobro. Sve naše odluke bile su dobre.

Novosti u savezu prokomentirala su tri bivša izbornika Igor Štimac, Ćiro Blažević i Slaven Bilić.

- Sve odluke HNS-a su postale predmet ismijavanja. Radi se o silovanju svega onoga što bi nogomet trebalo napraviti lijepim. I to tako neće moći ići - rekao je Štimac, dok je Ćiro dodao:

- Ja sam bio uvjeren da će Čačić biti izbornik jer je Zdravko Mamić tako rekao. u HNS-u nema baš nitko tko ne bi išao po svoje mišljenje kod Mamića. Mamić ima svu odgovornost jer je izabrao kandidata kojega javnost nije prihvatila. Ne osporavam Čačića, ali on nema sve reference koje bi hrvatski izbornik trebao imati.

Bilić: Navijat ću za Srnu i Modrića, bez obzira tko bio izbornik

Slaven Bilić javio se iz Engleske:

- Nemam tu što puno komentirati, sve je već rečeno. Daleko sam, ali blizu reprezentacije koja je bila moj život. Tko god vodi reprezentaciju Hrvatske, ne vidim drugu opciju nego da navijam za nju. Uvijek ću navijati za Srnu i Modrića, a kada odu oni, navijat ću za one koji će doći - rekao je Bilić.

>> Čačić jednoglasno izabran za izbornika Hrvatske: Ugovor do srpnja 2018.!

>> Zoran Milanović: HNS i ljudi koji ga vode ne valjaju, Čačića će maknuti kao zadnjeg pučkoškolca

>> Što mislite o izboru Ante Čačića za izbornika?

Komentara 40

PO
PowerPoint
22:31 21.09.2015.

Štimac i reference....majke ti mile, tko se našao govoriti o referencama....

GA
gafe
22:34 21.09.2015.

Bravo Bilicu

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:06 21.09.2015.

Bravo Biliću, tako lijepo i jednostavno a opet teško nekima izreć.... udara packe bijeli šal koji je na blef osvojio brončanu ali mu se životni san nije ostavario,mada je digao noge u zrak da, vodi omiljenu zvezdu. I bijeli šal nije već odavno bijel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije