OŠTRA PORUKA

Igor Štimac: Ova djeca zaslužuju prvu momčad Hajduka više od preplaćenih bezimenih likova i blefera

Split: Poznati na tribinama pratili derbi izme?u Hajduka i Dinama
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.03.2023.
u 08:14

Proslavljeni vatreni uvijek je govorio kako je klubu potrebna jaka omladinska škola koja će svake godine izbacivati talente

Juniori Hajduka pobjedom nad Borussijom Dortmund izborili su polufinale Lige prvaka, završnicu u švicarskom Nyonu i mjesto među četiri najbolje ekipe Europe. Bijeli su kreirali senzaciju na Westfalenu te nakon penala izbacili njemačkog giganta, pratila ih je brojna skupina navijača, predviđa se da je u Njemačku stiglo oko 5000 ljudi. 

Split: Poznati na tribinama pratili derbi izme?u Hajduka i Dinama
1/31

Poslije utakmice na društvenim mrežama javio se Igor Štimac koji inače kritizira rad Hajduka i čelnih ljudi splitskog kluba. Bivši kapetan bijelih, nekadašnji trener i sportski direktor nema lijepo mišljenje o današnjoj situaciji na Poljudu, no svakako je pohvalio mlade nade. 

- Bravo dico naša, čestitke na zasluženoj pobjedi! Trener Budimir je ovim uspjehom zaslužio puno veći respekt od poruke blefera da se ode negdi “kalit”. Ova dica sa svojim trenerom zaslužuju da im se širom otvore vrata prve momčadi jer imaju hajdučko srce i dišpet, a znanja puno više od preplaćenih bezimenih likova kojima je Hajduk prolazna stanica za nigdje! - poručio je trenutni izbornik Indije. 

Ovime je poslao svojevrsnu poruku predsjedniku Lukši Jakobušiću i sportskom direktoru Nikoličiusu koji dovode skupe strance koji znaju ispasti promašaj. 

Komentara 7

AB
abram
08:33 16.03.2023.

Nisam navijač Hajduka, ali mi je drago kada naši klubovi postižu uspjehe. Mislim da je Štimac u pravu i da je pravi put za svaki klub zadržavanje što više i što duže svojih, mladih igrača. Tako je Dinamo radio 20 godina i imao najviše uspjeha, bojim se da to Dinamo više neće moći, pa se nadam da će se bar Hajduk opametiti i potjerati ulicu i nesposobne ljude iz uprave.

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
22:21 16.03.2023.

Ovaj će puknit od mržnje prema Hajduku

BE
Berri
10:49 16.03.2023.

Hajduk se treba riješiti 5-6 igrača iz prve momčadi, i polako dozirati ulazak juniora u prvu momčad. Nikola Kalinić je ogroman financijski balast, a svi znamo da nikada više neće moći spojiti 2 utakmice u kontinuitetu. Kao što je jasno da su 3 utakmice od 90 minuta u samo 7 dana za Luku Vuškovića previše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije