IGOR TUDOR:

Igra protiv Belupa pokazatelj je da s pravom možemo očekivati prolaz

Igor Tudor
Tino Jurić/Pixsell
06.08.2014.
u 13:52

- Primiti četiri gola iz šest ubačaja, ne događa se svaki dan. Šahter će igrati opet istu igru, ne vjerujem da će nešto promijeniti - tvrdi trener Hajduka.

Trener Hajduka Igor Tudor najavio je susret trećeg pretkola Europske lige protiv Šahtera i najavio pobjedu bijelih, ali ne samo to. Najavio je prolaz u četvrto pretkolo!

- Očekivanja su velika, kako sam već i najavio. Momci jedva čekaju da utakmica počne, imaju veliku želju i motiv. Igra protiv Belupa pokazatelj je da s pravom možemo očekivati prolaz - rekao je Tudor i nastavio:

- Normalno da smo dali posebni akcent prekidima. Uvjeren sam da će to sve skupa sutra završiti dobro. Primiti četiri gola iz šest ubačaja, ne događa se svaki dan. Šahter će igrati opet istu igru, ne vjerujem da će nešto promijeniti.

Nije bježao od svoje izjave o prolazu u sljedeći krug natjecanja, ostaje optimist.

- Što se tiče moje najave da ćemo sigurno proći Šahter, smatram da je bila pametna i motivirajuća. Uvjeren sam da će se momci sutra bacati na glavu jer smo jednostavno bolja momčad. Podrška igrača vrlo mi je važna, ali to je i dalje samo priča"

>> Tudor: U Splitu ćemo slaviti s dva gola razlike i proći dalje

Ključne riječi

Komentara 1

GI
gismund
14:18 06.08.2014.

ne zaboravi tudore da slabašni slaven nije isto što i šahtaragandi koji žrtvuje ovcu prije utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije