PREOKRETOM DO EUROPE

Igrač Crvene zvezde: 'Želimo igrati protiv Dinama.' Bio je želja plavih, ali odlučio se za Beograd

Beograd: Utakmica 4. kola Mozzart Super lige Srbije između FK Crvena zvezda i FK Novi Pazar
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages
1/4
29.08.2024.
u 10:14

"Glasno je. Ne čuje se ništa na terenu. Ponekad je to malo problematično, no veći je problem za protivnika. Malo su se uplašili i navijači su nam bili dodatni igrač", rekao je Timi Max Elšnik nakon susreta s Bodo/Glimtom

Crvena zvezda je u uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka svladala norveški Bodo/Glimt rezultatom 2:0. Tako su srpski prvaci preokrenuli rezultat 2:1 iz utakmice u Bodu i s ukupnih 3:2 izborili još jedan uzastopni plasman u najveće klupsko natjecanje nogometnog svijeta. Golove su zabili Bruno Duarte iz penala u 26. minuti i Uroš Spajić u 59. minuti. Ovoljetno pojačanje Zvezde, slovenski veznjak Timi Max Elšnik izvrsno je odigrao čitav susret. Zanimljivo je da je ovoga ljeta Elšnik bio na listi želja Dinama, ali je na kraju ipak odlučio otići u Beograd. Nakon utakmice komentirao je igru, plasman u Ligu prvaka, a sjetio se i kluba s Maksimira.

"Ovo je sigurno najveći klupski uspjeh u mojoj karijeri još kao dijete sam gledao utakmice Lige prvaka. Zato sam i došao u Zvezu. Cilj je bio igrati Ligu prvaka i sad nam je uspjelo. Jedva čekamo novi sustav. Igrat će se do siječnja. Vjerujem da će domaće utakmice biti pune kao ova danas i jedva čekam da krene natjecanje", rekao je Elšnik nakon pobjede pa se osvrnuo na atmosferu na beogradskoj Marakani.

GALERIJA Đoković uživao na jahti u Hrvatskoj, a čovjek pokraj njega je gnjusnim potezom šokirao javnost

Beograd: Utakmica 4. kola Mozzart Super lige Srbije između FK Crvena zvezda i FK Novi Pazar
1/8

"Glasno je. Ne čuje se ništa na terenu. Ponekad je to malo problematično, no veći je problem za protivnika. Malo su se uplašili i navijači su nam bili dodatni igrač", rekao je slovenski nogometaš koji je ove prošloga mjeseca potpisao za srpskog prvaka. Elšnik je mnogo godina proveo na engleskim terenima, a 2020. potpisao je za ljubljansku Olimpiju. Svojim isticanjem u slovenskom senzacionalnom pothvatu na Europskom prvenstvu u Njemačkoj ponovo je na sebe svrnuo pozornost nogometnog svijeta, a Zvezda je za njega odlučila izdvojiti 1.5 milijuna eura u odšteti.

Zatim je otkrio protiv koga bi želio igrati u Ligi prvaka. "Želio bih igrati protiv Barcelone. Za njih navijam odmalena. Manchester City je isto moja omiljena ekipa, ali igrali ste prošlu sezonu. Dinamo i Sturm da bude blizu Slovenije i da ima Slovenaca na utakmici. Ostalo sve... Tko god dođe mislim da će mu biti teško ovdje i da će biti uspješno", zaključio je Elšnik. U novom sustavu klubovi su podijeljeni u četiri jakosne skupine. Svaki će klub igrati s po dva kluba iz svake od jakosnih skupina, to jest osam utakmica. Od toga će četiri biti na domaćem terenu, a četiri u gostovanju. Ždrijeb je na rasporedu danas od 18 sati u Monte Carlu.

VIDEO Dinamo je ušao u Ligu prvaka! Evo što donosi nova ligaška faza i kako funkcionira

Komentara 1

DU
Deleted user
14:41 29.08.2024.

nije on pravi nije sppomenuo 5-6 puta vučka i njegovo zasluge za sve što diše u sr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije