SRBIJA

Igrač Zvezde Borja zbog pune putovnice nije dobio vizu

\'Portsmouth manager Avram Grant (right) and Chelsea manager Carlo Ancelotti on the touchline. Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
10.05.2012.
u 11:54

Izraelski stručnjak Avram Grant i sljedeće sezone vodit će crno-bijele, ali ne nogometaše Partizana nego Boltona

Grant je, navodno, sve dogovorio s Boltonom, a ugovor će postati važeći pobijedi li Bolton u zadnjem kolu Stoke i izbori ostanak

Izraelski stručnjak Avram Grant i sljedeće sezone vodit će crno-bijele, ali ne nogometaše Partizana nego Boltona, koji ima iste boje kao i srpski prvak. Izraelac bi tako od srpnja mogao trenirati hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića.

Srpski i engleski mediji pišu da je Grant načelno sve dogovorio s Boltonom, a ugovor bi trebao postati važeći pobijedi li Bolton u posljednjem kolu Stoke City te tako izbori ostanak u Premijernoj ligi. Ako pak ispadne, Grant bi se mogao predomisliti, pišu Englezi.

Navodno bi imao plaću od 1,5 milijuna eura po sezoni, što je za 600.000 više nego što sada zarađuje u Beogradu.

Nogometaši Crvene zvezde, koje vodi hrvatski trener Robert Prosinečki, jučer su u Ateni igrali prijateljsku utakmicu protiv Olympiakosa, a zbog bizarnog razloga bili su bez ponajboljeg igrača Cristiana Borje.

Naime, kolumbijski napadač nije dobio vizu za Grčku jer u putovnici više nije imao slobodnog mjesta! Zbog toga je ostao sam vježbati u Beogradu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije