Neočekivani problem

Noćna drama igrača Hajduka: Usred noći rekli im da izađu iz hotela

Split: Hajduk krenuo s pripremama
Foto: Ivana Ivanovic
1/5
06.07.2023.
u 13:33

Ispred ulaza u hotel stvorila se gužva, a nitko nije znao o kakvom je požaru riječ. Kasnije je objašnjeno kako je netko od gostiju previše popio, upalio alarm i tako podigao uzbunu u hotelu, prenose srpski mediji

Momčad Hajduka koja se za sljedeću sezonu priprema u Sloveniji, svladala je mađarski MTK s 3:1. Bijele je predvodio Marko Livaja koji je upisao dva gola i jednu asistenciju.

Međutim, iste večeri igrači su doživjeli neugodno iznenađenje u hotelu gdje su smješteni. Oko dva sata u noći oglasio se protupožarni alarm i obaviješteni su da moraju mirno napustiti hotel.

GALERIJA Marko Livaja saznao kaznu zbog incidenta na Rujevici

Split: Hajduk krenuo s pripremama
1/6

Ispred ulaza u hotel stvorila se gužva, a nitko nije znao o kakvom je požaru riječ. Kasnije je objašnjeno kako je netko od gostiju previše popio, upalio alarm i tako podigao uzbunu u hotelu, piše srpski Žurnal.

VEZANI ČLANCI:

S nogometašima Hajduka smješteni su i igrači srpskog Čukaričkog koji su također morali izaći usred noći. "Popili čašicu više pa u dva sata ujutro zajedno izbacili Beograđane i Splićane iz hotela", napisao je srpski medij.

VIDEO Livaja kažnjen maksimalnom novčanom kaznom i ne smije igrati protiv Dinama!

Komentara 4

Avatar John Dillinger
John Dillinger
13:56 06.07.2023.

Livaja opet uzeo megafon?!

BR
Brk.
16:02 06.07.2023.

Livaja se nalio?

AN
AnimaTor
15:00 06.07.2023.

A Hajduk , slavio konačno neku međunarodnu pobjedu ali bez fritula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije