Bez profesionalaca

Igrači Lipika dobivaju samo putne troškove, do 2500 kuna

Lipik
Slobodan Kadić / VLM
24.09.2009.
u 14:30

Iako su igrači Lipika držali Hajduk u neizvjesnosti do samog kraja, među njima nema ni jednog profesionalnog nogometaša.

– U Lipiku igramo praktički za putne troškove koji ne prelaze iznos od 2500 kuna, a po tom se pitanju ne možemo uspoređivati s prvoligašem Hajdukom čiji igrači primaju toliko novca koliko nema cijela naša treća liga. Premije također ne dobivamo, ali pobjeđujemo sa srcem. I drugi bi to trebali naučiti od nas. To je prava realnost našeg nogometa – istaknuo je Krešo Poleti, trener Lipika.

Zanimljivo, Poleti je istodobno i igrač, a protiv Hajduka bio je među najboljima u svojoj momčadi. Prije Lipika igrao je za Hrvatski dragovoljac, Čakovec i Kamen Ingrad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije