NAJVIŠE POBJEDA

Iker Casillas rekordima obilježio večer Lige prvaka

Iker Casillas
Reuters (Ilustracija)
Autori: Vecernji.hr, Goal
23.10.2014.
u 08:42

- Kada sam debitirao 15. rujna 1999. protiv Olympiakosa nisam mislio ni da ću odigrati drugu, treću utakmicu. Mogu biti ponosan - rekao je Casillas.

Vratar Reala Iker Casillas ispisao je večeras povijest Lige prvaka. Osim što je izjednačio rekord veznjaka Barcelone Xavija po broju nastupa u najelitnijem klupskom natjecanju (143), postao je i igrač s najviše pobjeda. Naime, kao vratar Reala stigao je do 85. pobjede te ima jednu više od Xavija.

"Moj rekord u Ligi prvaka? Kada sam debitirao 15. rujna 1999. protiv Olympiakosa nisam mislio ni da ću odigrati drugu, treću utakmicu. Mogu biti ponosan. Moram zahvaliti klubu što mi je omogućio da to ostvarim", rekao je Casillas pa se osvrnuo na utakmicu.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu, kako u obrani tako i napadu. To je način na koji moramo igrati cijelu."

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Mogu razumjeti da su navijači umorni od moje pojave

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije