LOUIS VAN GAAL:

Imam dobar osjećaj za City, momčadski duh nam je nevjerojatan

Louis van Gaal
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.11.2014.
u 12:20

- Imam dobar osjećaj za ovu utakmicu. Momčadski duh nam je nevjerojatan - rekao je Van Gaal.

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal uoči derbija s gradskim rivalom Cityjem otkrio je da nije ljubomoran na Pellegrinijevu momčad, iako mu neki to podmeću.

- Nisam ljubomoran na momčad Manchester Cityja. Ponosan sam na svoje igrače i to je najvažnija stvar i kad igramo kao momčad imamo velike šanse za pobjedu - rekao je Van Gaal.

Spomenuo je i da činjenica što su u 95. minuti izvukli remi s Chelseajem mnogo znači njegovoj ekipi.

- To nam je dalo zamah, koji vam može pružiti više od rezultata. Odigrali smo dobro protiv West Bromwicha i Chelseaja, rezultat s potonjim nitko nije očekivao, ali za mene to nije bilo dovoljno, a vjetar u leđa bi nam mogao dati dobar rezultat protiv Cityja. Imam dobar osjećaj za ovu utakmicu. Momčadski duh nam je nevjerojatan.

Uistinu, City je izgubio posljednje dvije utakmice, a kad se tome pridoda remi protiv CSKA (2:2) u Ligi prvaka jasno je da nisu pobijedili još od Tottenhama (4:1) 18. listopada.

>> Na terenu neće biti nikakvog prijateljstva, branit ću boje Uniteda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije