CIRKUS U NIŽOJ LIGI

Incident u Slavoniji! Pomoćni sudac udario igrača šakom u glavu? 'Bahat, bezobrazan i kukavica'

Pomoćni nogometni sudac
Marko Prpic/PIXSELL
01.10.2024.
u 11:52

Pravi skandal dogodio se na kraju utakmice, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je pomoćni sudac Marin Galić udario šakom gostujućeg igrača Mislava Šošića. Tako piše u zapisniku, ali uz jednu čudnu ispravku

 U 4. kolu 2. ŽNL Osijek dogodilo se pravi cirkus, barem tako tvrdi niželigaška NK Mursa koja je izgubila od BSK-a u Beketincima. Pravi skandal dogodio se na kraju utakmice, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je pomoćni sudac Marin Galić udario šakom gostujućeg igrača Mislava Šošića. Tako piše u zapisniku, ali uz jednu čudnu ispravku. Delegat je prvo napisao da je sudac udario igrača, da bi to kasnije promijenio u 'navodno udario'. 

- Pred oko 70 gledatelja odigrana je vrlo dobra prvenstvena utakmica. Svaka momčad imala je svoje razdoblje kada su postizali zgoditke. Domaćin je u 78. minuti iskoristio opravdano dosuđeni kazneni udarac. Domaćin je pobijedio zahvaljujući sreći, a da je rezultat bio na drugoj strani, ne bi bilo nikakvo iznenađenje. Golovi postignuti regularno. Poslije završetka utakmice, kada su se igračima pozdravljali sa sucima, na drugom dijelu terena došlo je do incidenta. Gostujućeg igrača s drugim pomoćnim sucem, nakon čega je gostujući igrač broj 14 Mislav Šošić, kojeg je navodno pomoćni sudac Marin Galić udario, završio na travi. Nastala je gužva između jedne i druge momčadi, ali su predstavnici klubova i redarske službe smirile situaciju - napisao je delegat. 

VEZANI ČLANCI:

Svoje viđenje situacije imali su iz NK Murse, koji su se oglasili priopćenjem.

- Današnja utakmica u Beketincima prava prvenstvena, bez ijednog grubljeg starta, fer i korektna od strane oba kluba. Međutim jedna osoba, pomoćni sudac, je od iste napravio u konačnici generalni rusvaj. Zašto? Zato što momak nema prirodne i socijalne inteligencije, poznavanje pravila zaleđa mu je misaona imenica, a uz sve to je još bahat, bezobrazan i što je najgore, kukavica. Možda su na njegove odluke utjecala dva domaća navijača, koja su mu cijelu utakmica jahala za vratom, trčala za njim kao kamermani za atletičarima na kratke pruge, s bocom piva u ruci, kojom su mu se prijetila da će mu razbiti glavu. Međutim momak bi se za 80 eura nadnice trebao znati nositi s pritiskom. Naravno iz takve igre i unesene nervoze, mi potpuno nezasluženo gubimo vodstvo od 2:1, nakon penala kojem je prethodilo zaleđe od 2 metra i gubimo tekmu 3:2 zgoditkom minutu prije kraja - tvrde iz NK Murse.

U nastavku su opisali kako je došlo do nereda. 

- Sada dolazi šećer na kraju. Nakon što glavni sudac, na čije suđenje nemamo ni najmanju zamjerku, označava kraj tekme, uz međusobno rukovanje igrača obje ekipe, nekoliko naših igrača prilazi pomoćnom sudcu i opravdano mu prigovara. On, valjda smatrajući, da su se oni došli boriti i ginuti za svaku loptu iz zabave i zaje*ancije, psuje i verbalno vrijeđa naše igrače, a ta KUKAVICA nakon što se situacija gotovo smirila, s leđa, mućki, punom šakom udara u glavu našeg mladog igrača koji uz bolne jauke pada na pod i to pred očima njegovog roditelja. Nakon toga baca zastavicu u kukuruze. Naravno, nastaje stampedo, naguravanje koje se vrlo brzo smirilo te suci normalno i mirno odlaze u svlačionice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije