Tottenham

Independent tvrdi: Redknapp izgubio strpljenje s Kranjčarom

'Everton\'s Steven Pienaar (right) and Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar (left) battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Adam DavyPress Association/Pixse'
25.11.2011.
u 16:09

Kranjčara Redknapp namjerava prodati u siječnju kako bi dobio novac za dovođenje napadača Hoiletta iz Blackburna.

I dok Tottenham svim silama pokušava zadržati Luku Modrića, drugom je hrvatskom reprezentativcu u Spursima – Niki Kranjčaru, čini se, odzvonilo. Engleski The Independent tvrdi da je menadžer Tottenhama Harry Redknapp izgubio strpljenje s Kranjčarom i Stevenom Pienaarom.

Taj dvojac namjerava prodati u siječanjskom prijelaznom roku kako bi namaknuo devet milijuna funti za dovođenje napadača Blackburna Juniora Hoiletta, koji se Harryju sviđa jer može igrati u vrhu napada, ali i na oba krila.

Komentara 13

OB
-obrisani-
17:20 25.11.2011.

ja-ma.... E nadrljala si kad te tatica bude citao... Nemoj ti Niku,Niko je bio dobar i u Grckoj a svi drugi zakazali... Ozbiljno,Niko je bio igrac (ima je svojih dobrih faza ) ,ali u zadnje vrijeme mu neide u klubu ,a bogme ni u reprezentaciji... Neznam sto mu je ...

JM
ja-ma
18:26 25.11.2011.

Tatica me ne bu čitao jer je prepijan da upali kompjutor,a ak ga pukom srećom i uspije upalit imat će troslike pa neće znati kaj čita.Btw.vidim tu neke minuse.Ne slažete se sa mnom?Niko je za vas vrhunski igrač?Argumenti?Molim oponirajte mi!

JM
ja-ma
16:50 25.11.2011.

Nitko neće komentirati?!Evo ja ću onda.Niko Kranjčar NIKADA i nije bio vrhunski igrač.Njega su uzdizali hajdukovci,novinari i Ivica Blažičko :).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije