Kovačić na posudbu?

'Inter prati Vrsaljka, ali ne znam što će se dogoditi u siječnju'

Šime Vrsaljko
Reuters (Ilustracija)
03.12.2013.
u 09:21

- Inter ga prati jer dobro igra i brzo se prilagođava talijanskom nogometu. Uopće me ne čudi što mnogi klubovi šalju skaute da ga gledaju - rekao je Vuksan

Milanski Inter ove bi zime jednog bivšeg dinamovca mogao zamijeniti drugim. Poznato je da klub sa San Sira prati Šimu Vrsaljka, dok bi Mateo Kovačić mogao otići na posudbu.

Vrsaljkov menadžer Nikky Vuksan kaže da brojni klubovi prate beka Genoe, ali da je još prerano govoriti o transferu.

- Inter ga prati jer dobro igra i brzo se prilagođava talijanskom nogometu. Uopće me ne čudi što mnogi klubovi šalju skaute da ga gledaju - rekao je Vuksan za talijanske medije.

Možda ga Inter uskoro i kupi...

- Transfer u siječnju? Još je prosinac, ne znam što će se dogoditi u siječnju. Najbolje je o tome pitati ljude iz Intera.

Kovačić bi mogao na posudbu

Za to vrijeme, Kovačiću u Interu ne cvjetaju ruže. Trebala je ovo biti njegova sezona, no u prvenstvu je tek u pet utakmica bio u prvom sastavu. Calciomercato navodi da bi ga Inter na zimu mogao poslati na posudbu u klub u kojem će igrati i spreman dočekati Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

>> Vrsaljko: Obožavam Kaku

Komentara 1

Avatar Ponosangay
Ponosangay
14:36 03.12.2013.

Ne u Inter, taj klub je propao, ili bilo koji Italijanski! Engleska ili Njemačka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije