TRENER INTERA

Inzaghi: Protiv Liverpoola nemamo nade, no imamo samopouzdanja

(ARCHIVE) SIMONE INZAGHI NEW INTER COACH
Marco Iacobucci/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
08.03.2022.
u 08:57

– Izvedba u prvoj utakmici trebala bi nam dati dovoljno samopouzdanja jer smo odigrali sjajnu utakmicu. Nismo zaslužili poraz, ali to je nogomet. Sada nemamo puno nade, ali idemo na Anfield odigrati najbolju moguću utakmicu – rekao je trener Talijana Simone Inzaghi

U uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka Liverpool nastoji potvrditi svoj plasman u četvrtfinale. U prvom je susretu svladao Inter s 2:0, ali valja reći da je Inter igrao dosta dobro.

– Izvedba u prvoj utakmici trebala bi nam dati dovoljno samopouzdanja jer smo odigrali sjajnu utakmicu. Nismo zaslužili poraz, ali to je nogomet. Sada nemamo puno nade, ali idemo na Anfield odigrati najbolju moguću utakmicu – rekao je trener Talijana Simone Inzaghi, u čijoj su momčadi hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović.

Jürgen Klopp pak svjestan je pogrešaka u redovima Redsa, posebno onih u obrambenom dijelu. No dobro zna da u ovom uzvratu (21 sat) ima veliku prednost.

U drugom susretu dana sastat će se Bayern i Salzburg. Tu su karte otvorene jer prva utakmica završila je 1:1. Ipak, mnogi vjeruju u prolazak bavarskog giganta, čija se vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na 817,25 milijuna eura, dok je Salzburgova četiri puta manja. Osim toga, Bayern u redovima ima trenutačno drugog strijelca Lige prvaka gladnog pogodaka Roberta Lewandowskog (9). U početnoj postavi Salzburga trebao bi biti Hrvat Luka Sučić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije