Najviše tijelo

IO HNS-a odlučuje hoće li kadet Grčić u Dinamo ili Hajduk

'26.08.2010., Stadion Maksimir, Zagreb - Druga kvalifikacijska utakmica za ulazak u UEFA Europsku ligu, Dinamo - Gyor. Navijaci. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
23.09.2010.
u 10:43

Propeli su se u Hajduku na zadnje noge kada su čuli da će se na sjednici Izvršnog odbora HNS-a raspravljati i o tome gdje će završiti Marko Grčić, Hajdukov kadet koji je otišao u Dinamo.

Komisija za propise kaže da Grčić mora u Hajduk. Dinamo se žalio, a IO kao najviše tijelo donosi odluku. U Hajduku tvrde da će proraditi glasački stroj i da će odluka biti u korist Dinama.

Direktor Josip Grbić potvrdio je da bijeli žele reprezentaciju u Poljudu, ali da i dalje traže tri utakmice (Malta, Izrael, Gruzija), o čemu će IO također raspravljati.

Propeli su se u Hajduku na zadnje noge kada su čuli da će se na sjednici Izvršnog odbora HNS-a raspravljati i o tome gdje će završiti Marko Grčić, Hajdukov kadet koji je otišao u Dinamo.

Komentara 3

VK
vječni krojf
13:56 23.09.2010.

Zar Hajduk nema bas u nikoga povjerenje?Uvijek nesto sumnjaju,a to znaci da znaju da nisu u pravu.

VO
vojvo
14:21 23.09.2010.

neka svaguša bolje upozna zakon , a ne da mu je netko uvjek kriv

Avatar cluesblues
cluesblues
02:12 24.09.2010.

ma svagusa se jedino kuzi u pecenje krafni, a kad je o ostalom rijec, naucio je od svog mentora keruma i prethodnih direktora hajduka, da je najbolje galamit i stalno se na nekog zalit, na suce, na hns, na pravnike, na cistacivu - nije bitno na koga, dokle gor laprdas ono sat navijaci u splitu vole cuti - prevareni smo, svi nas kradu, ali mi cemo se boriti bla bla bla...vec mi je fakat smijesna ona slika iz hajdukovog salona sa velikim televizorom na kojem se stalno vrte neki \"dokazi\" nekakvih urota protiv hajduka - jos se i sefovi vole slikat uz taj televizor, to im je valjda najbolja zamjena za pehare.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije