prijateljska utakmica

Irska do lake pobjede nad Alžirom u Dublinu

Nogomet
29.05.2010.
u 11:48

Irska nogometna reprezentacija ostvarila je drugu uzastopnu pobjedu u prijateljskim utakmicama protiv sudionika skorašnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Nogometaši Giovannija Trapattonija su na RDS Areni u Dublinu bili bolji od Alžira s 3:0. Podsjećamo, tri dana ranije su Irci na istom stadionu pobijedili i Paragvaj s 2:1.

Irska je protiv Alžira povela u 31. minuti nakon što je Paul Green glavom sproveo u mrežu loptu koju mu je nabacio Kevin Doyle. Kapetan domaće reprezentacije Robbie Keane povećao je prednost na 2:0 u 52. minuti, a isti je igrač iskoristio i kazneni udarac u 85. minuti nakon što ga je u šesnaestercu srušio Djamel Mesbah.

Alžir će na SP-u igrati u skupini C s Engleskom, SAD-om i Slovenijom protiv koje će otvoriti natjecanje 13. lipnja u Polokwaneu.

Prijateljska utakmica:

Irska – Alžir 3:0 (Green 31, Keane 52, 85 - 11 m)

Komentara 1

OB
-obrisani-
00:01 30.05.2010.

Ma mene najviše zanima kako su odigrali vatreni i u kojoj to grupi na World Cupu igraju..Ne mogu jih nikako nači i mora da igraju u grupi \"Sakriveni\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije