Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA NA KLUPI

Ištuk smijenjen, Skočić preuzima Rijeku

Nogomet
AFP
18.03.2012.
u 21:05

Posljednji trenerski angažman Skočić je imao prošle sezone u arapskom Al Nassru

Nakon poraza od Zadra (0:1) s mjesta glavnog trenera Rijeke nakon pet mjeseci smijenjen je Ivo Ištuk. Momčad će, kako neslužbeno saznajemo, preuzeti Dragan Skočić. Sportski direktor potvrdio je da Ištuk više nije trener, a objavu novog odgodio je za sutra.

43-godišnji Skočić Rijeku je već vodio u sezoni 2005./2006. što mu je bio trenerski debi u kojem je osvojio Kup i završio prvenstvo na drugom mjestu. Sljedeću sezonu preuzima Interblock iz Ljubljane, a 2008. osvaja slovenski Kup pa Superkup. Sljedeća postaja bio je kuvajtski Al Arabi, a posljednju momčad koju je vodio bio je arapski Al Nassr 2011. godine.

Skočić je na mjestu veznog igrača bio član Rijeke od 1987. do 1991., te od 1995. do 1996.

 

Komentara 1

PI
piranha
13:54 19.03.2012.

A da pokušate sa Žikom Jovanovićem kao glavnim trenerom i Petrom Skansijem kao pomoćnikom,prvo će vam to biti jeftinije jer je tu iz Rijeke,a ovaj drugi je Slovenac iz Ljubljane i on je blizu k tom još mjesta mu nema u Hrvatskoj košarci jer jer istu doveo na prosjački štap.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije