VIJESTI

Iva Majoli u četvrtfinalu

20.04.2002.
u 00:00

CHARLESTON - Iva Majoli uspjela je ući u četvrtfinale WTA turnira u Charlestonu. U 3. kolu pobijedila je izraelsku tenisačicu Anu Smašnovu sa 6:1, 3:6, 6:2. (M. Ku.)

Nogometašice pobijedile Estoniju

KURESSAARE - Hrvatska ženska nogometna reprezentacija, u sklopu kvalifikacija za 4. svjetsko prvenstvo, pobijedila je reprezentaciju Estonije s 3:0. U mjestu Kuressaareu, na otoku Farema, naše su nogometašice i drugi put u kvalifikacijama pobijedile estonsku vrstu, a pogotke su postigle Koljenik (7), Jakšić (23) i Kovač (71).

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra 22. svibnja kada će ugostiti Poljsku i pokušati uzvratiti za jedini dosadašnji poraz u kvalifikacijama. (S. Šk.)

Košarkašice svladale Izrael

DUBROVNIK - Hrvatska ženska juniorska košarkaška reprezentacija postigla je i drugu pobjedu u kvalifikacijama za europsko prvenstvo. U drugom kolu bila je bolja od Izraela pobijedivši sa 69:51 (11:9, 26:21, 16:11, 16:10). Najefikasnija u našoj reprezentaciji bila je Mirna Mazić s 18 koševa. (T. V.)

Tri godine zatvora zbog ugriza

LONDON - Navijač Peter Tucker (49), koji je prošle godine na utakmici mladih momčadi u Hovu napao suparničkog trenera i pritom mu odgrizao komadić usne, osuđen je na tri godine zatvora.

- Treneru Simonu Kayu ožiljak će ostati do kraja života. Sve se dogodilo pred očima dječaka, što je kod nekih izazvalo traumu - obrazložio je svoju odluku sudac Ian Wilson. (H)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije