Klasnić poručio Turcima:

'Želimo osvetu, a ako osvojite Euro postat ću konobar'

Ivan Klasnić
Foto: Pixsell
12.06.2016.
u 12:03

- Kada sam zabio gol bio sam presretan. Već sam vidio svoju statuu u Hrvatskoj - prisjetio se Klasnić Eura iz 2008.

Ivana Klasnića minute su dijelile od toga da postane junak i odvede Hrvatsku u polufinale Eura 2008.godine. Pogodio je u 119. minuti, a onda je u nadoknadi izjednačio Semih Senturk da bi u konačnici Turska slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

- Kada sam zabio gol bio sam presretan. Već sam vidio svoju statuu u Hrvatskoj. Međutim, napravili smo pogrešku do kraja i sve uništili - prisjetio se Klasnić za Haberler.com te najavio što očekuje od današnje utakmice:

Danas je važan i poseban susret za sve nas. Hrvatska je motivirana, igrači su spremni. Svi želimo osvetu zbog utakmice u Beču te tako izbrisati tužnu prošlost.

Bivši napadač hrvatske reprezentacije otkrio je i kako se kladio s prijateljem iz Turske.

- On drži talijanski restoran i rekao je da će Turska biti prvak Europe. Ukoliko se to dogodi rekao sam da ću raditi u njegovu restoranu kao konobar - zaključio je Klasnić.

>>Vidimo se ponovno u Parizu – na finalu

>>Dečki, sad pričajte 
na Parku prinčeva

>>Bilić je utakmicom stari – mladi najbolje pripremao momčad

Komentara 1

TE
tejanolejano
13:01 12.06.2016.

Ja sam odigrao na pobedu Hrvatske i 3+. Nadam se da ce Klasnic biti u pravu , ja uzmem neki dinar a Ivan ne mora da konobarise kod turcina. Dao Bog pa je gotovo nemoguce da turci budu prvaci evrope.e. Azijska drzava prvak evrope. Smak sveta, hahahaha....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije