ZABIO DVA GOLA

Ivan Perišić najavio ofenzivu: Idemo dobiti sve do kraja!

Ivan Perišić
Reuters/PIXSELL
05.03.2017.
u 23:11

- Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja.

Inter je danas svladao Cagliari s uvjerljivih 5:1, a jedan od junaka bio je naš Ivan Perišić. Hrvatski veznjak zabio je dva gola.

- Za prvi gol zaslužan je Banega koji me sjajno vidio, dao mi perfektnu loptu, ja sam ju dobro primio pa nije bilo teško zabiti - rekao je Perišić i dodao:

- Najbitnije je da smo pobijedili. Nije se bilo lako uzdići na poraza od Rome. Željeli smo pobjedu i to smo ostvarili.

Inter trenutno ima šest bodova manje od Napolija koji je na trećoj poziciji koja vodi u Ligu prvaka.

- Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja. Nešto nam je nedostajalo u prvih deset utakmica, a to smo dobili s Piolijem. Na nama je da naporno radimo do kraja pa ćemo vidjeti što će biti - rekao je Perišić pa progovorio o svojoj poziciji u momčadi:

- Volim igrati više naprijed, ali uvijek ću slušati trenera što želi. Uvijek sam na raspolaganju, a mislim da je danas bila naša najbolja utakmica.

>> Sjajni Perišić zabio dva gola! Pogledajte kako je srušio Cagliari

Komentara 1

JO
jozomeda
18:30 06.03.2017.

igracina za deset.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije