PIŠE MAX!

Rakitić dovodi Messija na ljetovanje u Split i na Šoltu

Rakitić Messi
Foto: Privatni album
1/10
16.06.2015.
u 11:00

– Messiju smo objasnili da je to klub iz našeg grada, znao je za njega. Nije se bunio – rekao je Rakitićev kum Marko Bralić, piše Max!.

Bila je to noć Barcelone, ali i Hrvatske. Još jedna.

Mario Mandžukić, Luka Modrić i sada Ivan Rakitić, tri sezone zaredom Hrvati slave osvajanje Lige prvaka. Mijenjaju se klubovi, Bayern, pa Real i sada Barcelona. Recept za 2016. godinu: klub koji želi Ligu prvaka sigurno zna da mora imati standardnog igrača iz Hrvatske, piše tjednik Max!.

Tri vrhunska igrača, svaki poseban na svoj način. Ali, o tim top dosezima Hrvata ispisano je na stotine redaka. Ova pobjeda Barcelone u Berlinu imala je još jedan hrvatski pečat, splitski. Gotovo da smo imali “online” proslavu Barcelone iz hotela Hyatt.

Za cijelu priču zaslužan je vjenčani kum Ivana Rakitića, splitski ugostitelj Marko Bralić Keto, koji je zajedno s kolegama Gogom Boljatom i Denisom Vrvilom, ludu berlinsku noć začinio tako da je najveći nogometaš današnjice Leo Messi titulu Lige prvaka slavio s Hajdukovim šalom oko vrata. U prvi mah brojni su pomislili da je fotografija, koja je brzinom munje poharala društvene mreže nekakva montaža, ali vrlo brzo je stigla potvrda da šal oko Messijeva vrata nije nikakva šala.

– Messiju smo objasnili da je to klub iz našeg grada, znao je za njega. Nije se bunio – smije se Keto.

– Dok smo mu stavljali šal oko vrata, pozvali smo ga da potpiše ugovor za Hajduk. Nije nas mogao odbiti kad je znao da smo Rakitićevi prijatelji. Ivan u Barceloni ima tretman kao da je tamo već deset godina – dodaje Rakitićev kum.

Naravno, to s potpisom ugovora za Hajduka bila je šala, ali Messi bi mogao doći do Splita barem na odmor. Bralić je uvjeren da će se to u skoro vrijeme i dogoditi.

– Već smo ga i prije zvali da dođe, ovaj put smo u Berlin donijeli prospekte o Splitu, o našim otocima. Sve je to Messi dobio u ruke, obećao da će doći prvom prigodom. Pričali smo mu o Splitu, o Hvaru, dosta stvari zna, jer mu je to već Ivan sve ispričao. Sviđa mu se sve što je čuo i vidio. Da se ove godine ne održava Copa América, siguran sam da bi ovo ljeto bio u Splitu i na našim otocima. Dogovor je da ga ugostim u mojoj vikendici na Šolti – kazao je Bralić.

>> Rakitić otkrio što ga je uvrijedilo na finalu LP-a te hoće li karijeru završiti u Hajduku

Foto: Alcatel

Komentara 10

Avatar dott980
dott980
12:55 16.06.2015.

to nije nikako dobra ideja, sist će na rivu ispri splitske banke,, stavit cvike, narucit kavu i uvatit ce ga fjaka, zaboravit ce igrat balun

LO
loza
13:07 16.06.2015.

50000 godišnje hrvata na more da njih vratimo na Jadran? jel bi to bila vijest:)

Avatar cluesblues
cluesblues
12:34 16.06.2015.

"...Naravno, to s potpisom ugovora za Hajduka bila je šala.." - stvarno? a citatelji su sigurno pomislili da je ozbiljno…covjece, svakakvi clanci dospiju na naslovnicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije