Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Max! donosi

Ivan Rakitić je u Barceloni otvorio vrata Mateu Kovačiću

Naslovnica, Max!
15.05.2015.
u 16:07

Veliki Max! intervju dao je Ivan Bošnjak, najbolji Dinamov strijelac u prvom od deset osvojenih naslova u HNL-u

Novi broj sportskog tjednika Max! od subote, 16. svibnja otkriva da je sjajni Ivan Rakitić u Barceloni široko otvorio vrata još jednom hrvatskom fantazistu, Mateu Kovačiću. Sportski direktor Barce Ariedo Braida preporučio je upravi da se što prije dogovori s Interom i Kovačićem jer za Matea otvoreno je zagrizao i Liverpool. Redsi su podignuli ponudu na 20 milijuna eura, ali to je još uvijek manje od Barcelonine – 25 milijuna eura. Inter traži za Kovačića najmanje 28 milijuna eura...

Uz furiozni finiš Rakitića i Barcinih čarobnjaka, koji su nadomak tome da sezonu okrune sa tri najveća trofeja, Max! otkriva i što se zbiva na Bernabeuu nakon kolapsa Reala u Primeri i Ligi prvaka. Predsjednik Perez kreće u veliku čistku, odlaze trener Ancelotti, Ronaldo, Casillas, Bale... Luka Modrić mora ostati kao lider novog Reala.

Max! donosi veliki povijesni prikaz stadiona u Berlinu na kojem će se igrati finale Lige prvaka 6. lipnja. To je stadion na kojem je čovjek najbrže u povijesti pretrčao 100 m, koji je davno, prije gotovo 80 godina obilježio još jedan atletičar, legendarni Jesse Owens... Berlinski kolos projektirao je – Adolf Hitler osobno.

Max! u povodu oproštaja Stevena Gerrarda s Liverpoolom donosi sve o karizmatičnom kapetanu za kojeg njegov bivši suigrač Igor Bišćan kaže: "Steven je bio simbol generacije i najvećih trijumfa redsa!" Max! otkriva tko je Stefan Simić, mladi stoper Milana za kojeg se bore četiri reprezentacije: Hrvatske, Srbije, Češke i BiH...

Veliki Max! intervju dao je Ivan Bošnjak, najbolji Dinamov strijelac u prvom od deset osvojenih naslova u HNL-u. Bošnjak je prije dolaska u Dinamo bio i Hajdučko srce, a danas kaže: "Dinamo u HNL-u danas više nema ni suparnika, a nema ni derbija."

Max! predstavlja čudesno godište 1998. – najtalentiraniju Dinamovu generaciju u povijesti, iz koje je čak 13 igrača u U-17 reprezentaciji. Ekskluzivni intervju za Max!, nakon duge šutnje za hrvatske medije, dala je najljepša košarkašica svijeta Antonija Mišura. Sportašica koja je proglašena i najljepšom na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. sada sanja odlazak na OI u Riju 2016. godine na koje će otići kao gospođa. Antonija kaže za Max!: "Uoči nove sezone, radujem se vjenčanju u kolovozu u svom Šibeniku. Imat ću prekrasnu košarkašku svadbu!"

Razorni borac Stipe Miočić, nakon što je demolirao Marka Hunta, kaže za Max!: "Već u sljedećoj borbi želim osvojiti UFC titulu, a branit ću je pred svojim Hrvatima u Zagrebu!"

Max! svake subote predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, u ovom broju uzorno organizirani pogon HNK Rijeke, koja je gazdama Volpiju i Miškoviću veći prioritet od prve momčadi. Max! svake subote donosi i nove epizode kultnog nogometnog stripa NIPPER!

Max! subotom uz Večernji list možete nabaviti za samo 3 kune!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije