GOAL.COM

Ivan Rakitić među 10 najboljih transfera iz Bundeslige ove godine

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
10.05.2011.
u 19:32

Nakon što je potvrđen prijelaz turskog reprezentativca Nurija Sahina (22) iz Dortmunda u Real, portal Goal.com napravio je popis 10 najboljih “izvoza” Bundeslige u posljednjih godinu dana.

Na tom je popisu i Ivan Rakitić, koji je u siječnju iz Schalkea prešao u Sevillu.

“Došavši u Sevillu, Rakitić je postao veliki hit. Postigao je pet golova i asistirao za dva u 13 nastupa za Andalužane”, piše Goal.com na čijem su popisu i Džeko, Özil, Khedira, Boateng, Van Bommel, Rafinha, Carlos Eduardo, Kurany i Misimović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije