PRO Camp Goran Ivanišević

Ivanišević: Drago mi je da sam postao dio ove lijepe priče

Goran Ivanišević
Promo
10.12.2013.
u 15:48

Nastavak je to Goranovog povratka u hrvatski tenis, započetog angažmanom u Hrvatskom teniskom savezu, ali i obogaćivanja sadržaja umaške akademije.

Predstavljen je novi teniski PRO Camp Goran Ivanišević koji će u sklopu Umag Tennis Academyja, a kako mu samo ime kaže, voditi najuspješniji hrvatski tenisač Goran Ivanišević. Nastavak je to Goranovog povratka u hrvatski tenis, započetog angažmanom u Hrvatskom teniskom savezu, ali i obogaćivanja sadržaja umaške akademije, najmodernijeg teniskog centra u ovom dijelu Europe po broju i kvaliteti terena, ostaloj teniskoj infrastrukturi, kao i raznolikoj ponudi kvalitetnog smještaja u svojoj neposrednoj blizini.

Goran će kroz PRO kampove mlađim generacijama i svim ljubiteljima tenisa prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo stečeno tijekom uspješne teniske karijere. Kao prijatelj akademije i njen aktivan član nadzirat će provođenje aktivnosti PRO kampova i sudjelovati na treninzima i vježbama te u razvoju

- Kada smo počeli s radom u proljeće ove godine, želja nam je bila ponudu programa kontinuirano unaprjeđivati. Smatramo da je Goranovo priključenje Umag Tennis Academyju upravo takav korak naprijed i zaista nam je veliko zadovoljstvo što je postao dio tima. Svjesni smo kako je on uzor mnogim mladim igračima te se veselimo što će kroz kampove svoje iskustvo i znanja moći prenijeti našim polaznicima - naglašava direktor Umag Tennis Academyja Alen Greblo.

Svaki kamp trajat će tjedan dana, a održavat će se tijekom 3 tjedna u srpnju i 3 tjedna u rujnu sljedeće godine. Kampovi će uključivati četiri sata teniskog treninga dnevno uz osobno Goranovo prisustvo i savjetovanje, ukupno 24 sata treninga i 9 sati kondicijskih vježbi. Također, kvalitetu i osobni pristup potvrđuje činjenica kako na jedan teren i jednog trenera dolaze samo 4 polaznika.

Očekuju se međunarodni polaznici, a kamp je i odličan izbor za uzbudljive ljetne praznike na kojima će djeca uz zabavu, razne aktivnosti i ljetne radosti na plaži, naučiti igrati ili poboljšati svoje znanje tenisa. Osim djeci, program je namijenjen i odraslima.

- Iznimno mi je drago što sam i ja postao dio ove lijepe teniske priče i sretan sam što ću imati priliku prenijeti djelić mog iskustva mladim teniskim nadama. Vjerujem da ćemo puno učiti i pritom se dobro zabaviti - istaknuo je Goran Ivanišević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije