TENIS

Ivanišević ponovo bolji od Raftera

Goran Ivanišević
Petar Glebov/PIXSELL
04.12.2014.
u 22:12

Goran Ivanišević ponovno je bio bolji od Raftera (6:4), ali su Zimonjić i Mladenović izgubili od Berdycha i Serene (4:6), pa je UAE u šestom susretu doživio i treći poraz.

Uoči posljednjeg dvoboja Singapore Slammersi vodili su protiv UAE Royalsa s 22:19 i Marin Čilić i Nenad Zimonjić mogli su napraviti preokret. No, uspjeli su pobijediti Hewitta i Kyrgiosa samo sa 6:5, a to nije bilo dovoljno. Singapurci su odnijeli pobjedu s 27:25 i osvojili četiri boda, dok su "našima" za osvojenih više od 20 gemova pripala dva.

Prije toga je Čilić u pojedinačnom meču izgubio od Berdycha sa 4:6, a Caroline Wozniacki od Serene Williams sa 5:6. Goran Ivanišević ponovno je bio bolji od Raftera (6:4), ali su Zimonjić i Mladenović izgubili od Berdycha i Serene (4:6), pa je UAE u šestom susretu doživio i treći poraz.

U drugom susretu Manila Mavericksi pobijedili su Indian Acese sa 25:20. Indijce je "izdao" dosad najpouzdaniji kotačić - Bopanna. U miksu je s Mirzom izgubio od Nestora i Flipkens s 2:6, a istim rezultatom i u paru s Monfilsom od Tsonge i Hueya. Poredak: Indija 20, UAE 17, Manila 17, Singapur 14.

>> Marin nadvisio Tsongu, Goran izgubio od Philippoussisa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije