Sjajni geni

Ivaniševićev sin postao prvak Hrvatske!

Goran Ivanišević sa sinom Emanuelom na Plava Laguna Croatia Open Umag teniskom turniru
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
16.01.2023.
u 16:20

U konkurenciji parova s Franom Sučićem postao je državni prvak do 16 godina.

Da je Goran Ivanišević bio sjajan tenisač, to svi znamo, a sada smo se uvjerili da je svoj talent prenio i na sina. 
Naime, u Ogulinu je na hrvatskom prvenstvu za tenisače do 16 godina Emanuel Ivanišević osvojio pehar. U konkurenciji parova s Franom Sučićem iz TK Split 1950 postao je državni prvak do 16 godina.

Emanuel inače trenira u zagrebačkom klubu Zagi, a Sučić je pak i u pojedinačnoj konkurenciji došao do finala gdje je izgubio od klupskog suigrača Duje Markovine, prvog nositelja turnira. 

Markovina je u prvom kolu izbacio baš Ivaniševića sa 6:1, 6:2.

Komentara 11

LO
lojtra1
18:11 16.01.2023.

Iza prvaka cesto stoje rad, trud i odricanje. Geni vrlo rijetko i ne znacajno.

DU
Deleted user
21:04 16.01.2023.

Ne znam zašto je drugo mjesto Milanovićeva sina, prikazan kao čudesan uspjeh, a za Ivaniševićeva sina se samo konstatira da je postao prvak Hrvatske.

HO
homofobic
18:43 16.01.2023.

Talenat od Stvoritelja je vrlo vazan za pocetak a poslije samo rad, rad, rad i opet naporan i ustrajan rad pod nadzorom i uputama talentiranog ali i iskusnog trenera. Naravno s vremena na vrijeme pomogne malo prst Stvoritelja kada legne na vagu ili malo gurne lopticu u letu a mi to zovemo sreca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije