DVORANSKO PRVENSTVO Svi najbolji igači moraju u Dom sportova

Ivanković korio plave zbog dvorane

07.12.2006.
u 18:09

Svi prvoligaški klubovi i svi igrači, kao i treneri, moraju doći na dvoransko prvenstvo koje počinje u utorak u zagrebačkome Domu sportova. U Udrugu Prve HNL još nije stigao nijedan otkaz i nema naznaka da najbolji nogometaši neće doći na to službeno natjecanje. Uostalom, sami su klubovi tražili da se sezona produži, to ih natjecanje neće stajati ni kune, jer će im se biti plaćeno.

Dinamovci će igrati
 Promijenili smo i podlogu, prošle godine klubovi i igrači žalili su se da im je parket tvrd, stoga će se sada igrati na umjetnoj travi i na manjem igralištu pa će biti još atraktivnije, s još više pogodaka  kažu u Udruzi klubova Prve HNL predsjednik Damir Vrbanović, tajnik Nevenko Herjavec i povjerenik Josip Brezni.
 Dinamov trener Branko Ivanković dao je packu nekim našim igračima jer su pojedinci počeli govoriti da neće igrati. Kao direktor Dinama tvrdim da će igrati svi, pa i naši reprezentativci, neće biti igrača iz Brazila, koji su već otputovali kući  tvrdi Damir Vrbanović, uz dodatak da je plavi trener naglasio da želi postati dvoranski prvak s Dinamom.

Zagreb brani naslov
Turnir počinje 12. prosinca, Dinamo i Pula otvaraju ga u 17 sati. Taj, prvi turnir završava 13. prosinca, uz Dinamo i Pulu igraju Cibalia, Osijek, Rijeka i Šibenik. Na turniru 14. i 15. prosinca, za prva tri mjesta koja vode u finalni dio borit će se Hajduk, Kamen Ingrad, Zagreb, Slaven Belupo, Varteks i Međimurje.
Naslov brani Zagreb, a iz Kranjčevićeve je stigao i najbolji igrač prvenstva  Mario Mandžukić. Najbolji vratar bio je Interov Rumbak, najbolji strijelac bio je Vručina (Slaven Belupo), sudački par Kovačić  Novak, a nagradu za fair play odnio je Kamen Ingrad.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije