Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Ivica: Ne boli me, uživam! Liječnik: Nema operacije

'11.03.2012., Kranjska Gora, Slovenija - Slalomska utrka Svjetskog skijaskog kupa, Pokal Vitranc. Ivica i Ante Kostelic.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
12.12.2012.
u 19:53

Ivica u talijanskoj Val Gardeni u petak vozi super-G, propušta spust u subotu, te u nedjelju vozi veleslalom u Alta Badiji

Ivica Kostelić nastavlja treninge punim intenzitetom. Desno koljeno koje ga je boljelo nakon utrka u Val d\'Isereu, popustilo je nakon što je primio injekcije u švicarskom Bad Ragazu.

– Uspješno sam odradio trening u Val Gardeni, zaista sam uživao! Koljeno je sve podnijelo. Dobro je što propuštam spust, jer je grbav i s puno skokova, kao i obično. Katkad se na Saslongu čini da ste više u zraku nego na snijegu – javio je Ivica.

Kakva je situacija s koljenom, prijeti li mu nova, deseta operacija?, pitali smo vođu njegova liječničkog konzilija dr. Ivana Borića iz bolnice Sveta Katarina u Zagrebu.

– Meniskus je na utrkama manje nagnječen, Ivica je primio injekciju i njegovi nastupi u Svjetskom kupu nisu upitni. Liječnički tim saveza nije zabrinut, a o operaciji odnosno o novom \"ulasku\" u koljeno nije se ni razgovaralo – kaže dr. Borić.

Sličan je problem imao i u rujnu, također je primio injekcije, a nakon tjedan dana bolova, stvar se smirila. U bolnici Akromion u Krapinskim Toplicama Natku Zrnčiću Dimu uspješno je operirano lijevo rame, a oporavak će trajati tri mjeseca. (sh/VLM)

Ivica u talijanskoj Val Gardeni u petak vozi super-G, propušta spust u subotu, te u nedjelju vozi veleslalom u Alta Badiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije