Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELIMO MU BRZ OPORAVAK

Izbornik Mršić zaražen koronavirusom, na Badnjak po njega došla kola hitne pomoći

Veljko Mršić
Foto: Privatna arhiva
1/5
24.12.2020.
u 23:08

Mršić je objavom na Facebooku htio osvijestiti sve one ljude koji misle da je bolest COVID-19 mačji kašalj

Kada smo na Badnjak hrvatskom košarkaškom izborniku Veljku Mršiću poželjeli čestit Božić, požalio se da će Božić dočekati u bolnici. Znali smo da je Mršić pozitivan na koronavirus, no da će mu biti potreban bolnički tretman bilo je neugodno iznenađenje.

Prije no što će na Badnju večer, negdje oko 20 sati, po njega doći kola hitne pomoći, Mršić je sedam dana samoizolacije proveo u zadarskom stanu koji koristi kao trener košarkaša Zadra.

S obzirom da danima nikako nije uspijevao srušiti visoku temperaturu,  te poboljšati opće loše stanje i smiriti kašalj nazvao je svog dobrog prijatelja prof. dr. Dragana Primorca koji mu je ordinirao detaljnu laboratorijsku obradu i Rtg pluća.

Nakon uvida u nalaze prof.dr. Primorac je propisao specifičnu terapiju s ciljem reduciranja imunosnog odgovora organizma, snižavanja temperature te sprječavanja oštećenje endotela krvnih žila kao i agregacije trombocita.  Nakon propisane terapije stanje Veljku Mršiću se značajno popravilo i temperatura se snizila.  Obzirom na još uvijek izražen kašalj, Mršić je otišao na bolničko promatranje i dodatnu obradu.

Nedugo po prijamu u zadarsku bolnicu, na COVID odjelu, Mršić je objavio i svoju bolničku fotografiju s maskom za dotok kisika čime je dao do znanja da je informacija o njegovu hospitaliziranju javna.

Provjerili smo to još i porukom u kojoj nam je otpovrnuo da je s tom objavom htio osvijestiti sve one ljude koji misle da je bolest COVID-19 mačji kašalj. Naglasio je da  zna biti vrlo neugodna i prijeteća i za dio populacije koji je u punoj snazi.

Ključne riječi

Komentara 114

VL
_________
23:20 24.12.2020.

OK, OK, uvjerili ste nas, cijepit ćemo se.

Avatar GeniKameni
GeniKameni
23:59 24.12.2020.

Nitko nikad prije nije kasljao niti imao visoku temperaturu, sve dok se slavni virus nije pojavio? Da li su ga mozda testirali na neki od 200-tinjak virusa gripe? Naravno da nisu, jer sve do cega im je stalo je to da bude pozitivan na slavni virus, i da mogu dalje pumpati histeriju... netko malo poznatiji dodje im k'o narucen.

MI
Mislav28
23:34 24.12.2020.

Koliko će Dragan Primorac iz adz-a imati zarade kad kampanja za cijepivo počinje za par dana? On nabavlja cijepivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije