Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA NASTUPA NA SP-u
Povratak na članak

Izbornik objašnjava što se događa sa Sarom Kolak: 'Neophodno je da se suoči s realnošću'

- Nažalost, ona trenutačno baca slabije nego prije šest-sedam godina kada je bila olimpijska pobjednica. No u odličnim je godinama i svakako se može vratiti na pobjedničke staze. Da bi to uspjela, neophodno je da se suoči s realnošću sadašnje situacije te da uz našu pomoć nađe pravi put za povratak.

Komentari 5

KO
korisnik70
12:16 30.08.2023.

Izbornik kaže:"Oduvijek sam govorio da je već finale velik uspjeh i u to i dalje čvrsto vjerujem." Istina je, finale je uspjeh. Ali to se ne smije postaviti kao cilj. Kao cilj se mora postaviti zlato. A onda će i finale doći.

VL
DM
drazen.muhvic
08:38 30.08.2023.

Ovo o stanju u našoj atletici (kako je opisao izbornik) kao da je nekadašnji ministar Crkvenac opisao: "Naša atletika je dobra, samo se to još ne osjeti!"

VL
Avatar Stradun
Stradun
17:21 30.08.2023.

"Da bi to uspjela, neophodno je da se suoči s realnošću sadašnje situacije "..Ovo je primjer lošeg jezika. "Kako bi uspjela nužno je suočavanje sa stvarnošću."

VL
KU
Kujttim
12:51 30.08.2023.

Neophodno je da se HOO suoči s realnošću i da za Kolak i Perković znatno smanji sredstva.

VL
KU
Kujttim
12:45 30.08.2023.

Ovo je realnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.