ZA POLA MILIJUNA EURA

Izraelci dovode Schäfera za novog izbornika?

Nogomet
10.03.2010.
u 11:20

Nagađanja oko imena novog izbornika izraelske nogometne reprezentacije idu dalje. Novi kandidat za taj posao je, kako saznaje Bild, 60-godišnji njemački trener Winfried Schäfer.

Predstavnici Izraelskog nogometnog saveza dolaze sljedeći tjedan u Pariz, gdje će se sastati s iskusnim stručnjakom, nekadašnjim trenerom Karlsruhea i Stuttgarta, kao i izbornikom kamerunske reprezentacije od 2001. do 2004. godine.

Spominje se da će Nijemcu biti ponuđena godišnja plaća od 500.000 eura.

Također su Izraelci i dalje u pregovorima, dodaje njemački list, s Ronaldom Koemanom i Luisom Fernandezom. Izraelski dnevnik Yehiot Aharonot pisao je da Francuzu Izraelci nude 400.000 eura mjesečne plaće.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije