ŠTO ĆE SADA RONALDO?

Benitez ostaje trener Reala! Perez: Imamo potpuno povjerenje njega

Florentino Perez
Foto: Reuters
1/5
23.11.2015.
u 19:13

- Tek je preuzeo klupu Reala. Pustimo ga neka radi i ostvarit će ciljeve - rekao je Perez o Benitezu.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez sazvao je izvanrednu konferenciju za medije na kojoj je dao podršku treneru Rafaelu Benitezu.

- Imamo potpuno povjerenje u Rafu - rekao je Perez što znači da Benitez ostaje trener Reala.

- Tek je preuzeo klupu Reala. Pustimo ga neka radi i ostvarit će ciljeve - rekao je Perez i dodao:

- Razumijem gnjev navijača, no prepustimo posao Rafaelu Benitezu. U prvenstvu smo do posljednje dvije utakmice bili bez poraza unatoč ozljedama koje smo imali.

Osvrnuo se i na poraz od Barcelone.

- Odigrali smo jako lošu utakmicu. No, pristup igrača je bio dobar i o tome nema spora.

Podsjetimo, Real je ovoga vikenda kod kuće teško poražen od Barcelone (0:4), a budući da je kraljevski klub igrao katastrofalno, mediji su špekulirali o otkazu Benitezu. No, Real je zasad ostao uz svoga trenera.

Zanimljivo će biti pratiti i reakciju Cristiana Ronalda. Kako su mediji ranije izvještavali, Portugalac je nakon poraza od Barcelone dao ultimatum klubu:

- Ili Benitez ili ja!

>> Ronaldo, Rafa i 15 razloga Realove krize

>> Na kraju će visjeti Rafael Benitez, a za cijelu situaciju kriv je Perez

Komentara 3

HH
helgin@hogar
21:39 23.11.2015.

ronalda prodat i uzet pare! a benzemu koji zaradjuje miljune eura a ide ucjenjivati suigraca iz repke za 150k eura i pri tom zavrsit u zatvoru, poslat prvim avionom u afriku! balea vratit u wels i novu napadacku trojku kupiti. ovo protiv barce ne bi odigrala ni dinamova napadacka trojka

TH
than
01:35 24.11.2015.

Benitez je los trener. Dokazao se u masu klubova. Ronalda ce ionako prodati za dobre novce, jer ce imati eventualno jednu relativno dobru sezonu i to je to. Niti on vise nije sto je bio...

Avatar wakanda
wakanda
22:21 23.11.2015.

ronalda prodat dok se još može na njemu zaradit, benza isto prodat, okrenut se vlastitim igračima iz castille i vratit moratu ako je to ikako moguće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije