PLAVI SLAVILI

Jakirović nakon pobjede u derbiju: 'Znali smo da će ići na kontre. Ovdje nikad nije lako'

Osijek i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/17
Autori: vecernji.hr, Hina
12.08.2024.
u 02:00

"Sretan sam, ponosan sam jer sam napokon i ja zabio taj gol. Drago mi je prvenstveno zbog pobjede na ovom izuzetno teškom terenu. Drago mi je da smo vjerovali do samog kraja", rekao je strijelac odlučujućeg pogotka Stefan Ristovski

U derbiju 2. kola SuperSport HNL-a Dinamo je na gostovanju na Opus Areni pobijedio Osijek sa 2-1 golom duboko u sudačkoj nadoknadi. Strijelac jedinog pogotka za domaćine bio je Pedro Lima u 11. minuti, dok su za plave zabili Arber Hoxha u 20. i Stefan Ristovski u 95. minuti.

"Nije nikad ovdje lako, tko je mislio da će biti, grdno se prevario. Jako dobro smo ušli u utakmicu, a onda smo primili gol iz neopreznosti. No, nismo gubili glavu, dogovor je bio da pojačavamo pritisak, znali smo da će oni ići na kontre i izležavati se po terenu. Htjeli smo pobjedu i došli do nje. Bila je sparina, zbog toga možda ritam nismo mogli držati skroz jak", rekao je Jakirović pa dodao:

GALERIJA Tom Cruise napravio spektakl u Parizu! Pogledajte ove prizore za zatvaranja OI

Osijek i Dinamo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a
1/22

"Theophile i Mmaee dobro drže obranu, Pierre-Gabriel i Ristovski su opasni prema gore, zajedno su sudjelovali u akciji za drugi gol. Sad će nam biti nešto lakše do doigravanja za Ligu prvaka jer nas čekaju dvije utakmice kod kuće, sve ide prema planu. Pomogao nam je kasniji ulazak u sezonu."

"Sretan sam, ponosan sam jer sam napokon i ja zabio taj gol. Drago mi je prvenstveno zbog pobjede na ovom izuzetno teškom terenu. Drago mi je da smo vjerovali do samog kraja. Imamo taj pobjednički mentalitet i moramo samo tako nastaviti", rekao je Stefan Ristovski.

Komentara 2

EJ
ejStef
12:00 12.08.2024.

Eh sad treba biti pametan, pa vidjeti što nije funkcioniralo i to popravljati. najveći problem je bezidejnost u napadu, što je djelomično posljedica što Pjaca ne igra na svojoj poziciji, pa ne izgleda dobro, a drugi problem je premalo igrača u završnici, pa se ne može iskoristiti niti Petković koji može zadržati loptu i proigrati nekog... Bilo je tu još grešaka, npr. Sučić i njegovo igranje na centru kada nije postavljena obrana, imao je 2 velike greške, sreća nije završilo golom Osijeka. Pjaca je tek proigrao kada se vratio lijevo, a čak je i Špikić bolji desno od njega... Kao da ima igrača koji moraju igrati, pa se za njih traži mjesto, umjesto da igraju najbolji ili bar igrači na pozicijama koje im odgovaraju... Protiv Osijeka je bilo puno sreće, to neće biti dovoljno za Ludogorec.

BP
Besposlen pop
07:57 12.08.2024.

Jakire, pamet u glavu! Prva veća pogreška i evo nama Paola Tramezzanija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije