VRATAR MARSONIJE

Jarni i ekipa poželjeli brz oporavak teško stradalom Marku

Marko Gavrić (1)
Foto: Pixsell
1/7
13.04.2013.
u 14:58

Mladi vratar stradao je tijekom utakmice na Kantridi i zbog jednog starta igrača Rijeke ostao bez jednog bubrega

Treneri juniora, kadeta i vratara Hajduka Robert Jarni, Igor Tudor i Tonči Gabrić posjetili su u brodskoj bolnici mladog vratara Marsonije Marka Gavrića. Podsjetimo, Gavrić je teško stradao na utakmici Prve HNL za kadete s Rijekom na Kantridi, gdje je nakon jednog neopreznog starta domaćeg igrača ostao bez bubrega. Tako je vjerojatno nepovratno uništen njegov životni san da jednog dana stane na gol Hajduka.

- Marko je fantastičan, pun volje i života i želi se što prije vratiti na teren. Poručili smo mu da nigdje ne žuri, jer bojim se da će oporavak ipak trajati malo duže nego što misli. Dobro je što razmišlja pozitivno i što na sve gleda s vedrije strane. Tko zna, možda jednog dana završi i u Hajduku – rekao je Jarni.

Izaslanici splitskog kluba Marku su poželjeli brz oporavak, poklonivši mu usput klupsku monografiju, golmanski dres s potpisima svih igrača Hajduka i drugu sportsku opremu.

>> Mladog vratara vršnjak umalo ubio koljenom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije