GENNARO GATTUSO

Je li ovo moguće? Hajduk će igrati dvije pripremne utakmice u istom danu

Graz: Prijateljska utakmica HNK Hajduk - Fenerbahce
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
16.07.2024.
u 19:33

Gennaro Gattuso bio je pravi ratnik na terenu, a takav je i sad na klupi. u 10 sati igraju protiv Croatije iz Zmijavaca, a u 18 protiv Širokog Brijega

Još devet dana dijeli nas od prvih nastupa hrvatskih klubova europskih pretkolima. Hajduk će u Konferencijskoj ligi igrati protiv Torshawna iz Farskih Otoka, a Osijek gotovo sigurno protiv estonske Levadije.

Gennaro Gattuso bio je pravi ratnik na terenu, a takav je i sad na klupi. Kad je on u pitanju, sve je moguće, pa tako i odluka da u jednom danu igrači zaigraju čak dvije prijateljske utakmice.

Naime, u četvrtak na Poljudu prvo u 10 sati dočekuju Croatiju iz Zmijavaca, a potom u 18 sati Široki Brijeg. Obje utakmice bit će zatvorene za javnost.

Isto tako, nije gotova ni drama oko dolazaka Ivana Rakitića i Edina Džeke, mada Hajduk općenito ima velikih problema s napadačima i bilo bi mu dobro da dovedu bilo koga ako već sa Džekom ne uspije, a sve se čini da od toga neće biti ništa.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Graz: Prijateljska utakmica HNK Hajduk - Fenerbahce
1/17
 
Ključne riječi

Komentara 10

OT
otrovnijezik
19:56 16.07.2024.

Gattuso je usredotočen čovjek. Posvećen cilju. Čista volja. Jednom sam vidio kada je pobijedio trojicu u baru... S olovkom.

ST
sttipe
20:13 16.07.2024.

Nadam se da će oporavljenici i rekreativci igrat protiv Croatie, a ovi "življi" protiv Širokog..

Avatar HrvatskiBalkan
HrvatskiBalkan
22:22 16.07.2024.

Hajduk će igrati dvije pripremne utakmice u istom danu jer Gennaro veli balkanskim dečkima da je bilo dosta zabušavanja I foliranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije