PONIŠTEN GOL

Je li sudac oštetio Hajduk u derbiju s Dinamom? Pogledajte i procijenite sami...

Hajduk
Foto: Printscreen Youtube
1/10
02.10.2016.
u 23:11

– Opet su u prvom planu bili oni koji to ne bi trebali biti – rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos

Hajdukov stožer nakon derbija s Dinamom na Maksimiru nije bio zadovoljan suđenjem Ivana Bebeka. Nisu to otvoreno rekli, no dalo se pročitati između redaka.

– Opet su u prvom planu bili oni koji to ne bi trebali biti –  rekao je predsjednik Hajduka Ivan Kos, dok je trener Marijan Pušnik izjavio:

– Ako je faul, onda je faul!

Najsporniji je detalj iz 37. minute kada je Hajduk zabio gol koji je poništen jer je pomoćni sudac Tomislav Petrović označio zaleđe Francka Ohandze. Pogledajte fotografiju i procijenite jesu li hajdukovci u pravu.

>> Dinamo i Hajduk odigrali odličan derbi, nedostajali su samo golovi!

Komentara 35

TH
than
23:27 02.10.2016.

Jos da je barem video materijal da nesto i vidim. Noge su prakticki na istom mjestu, ali tijelom je igrac hajduka malo ispred (dinamov igrac je zauzeo obrambeni stav, a hajdukov napadacki).

ED
europski dinamo
00:14 03.10.2016.

Dinamo je ostecen za cisti penal nakon Soudanijevog udraca po golu i Kozulju opresten cisti crveni karton. Navikli smo...

ER
eragram
06:33 03.10.2016.

Oštećen je Dinamo jer mi nije suđen jedanesterac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije