Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Jedan od najvećih svih vremena doživio veliku obiteljsku tragediju. Objavio je poruku koja lomi srce

Instagram screenshot
26.06.2024.
u 16:15

Jonesa Juniora mnogi boksački fanovi i stručnjaci smatraju jednim od najvećih boksača svih vremena. Tijekom blistave karijere ubilježio je 66 pobjeda i 10 poraza, a osvojio je naslove svjetskog prvaka u čak četiri težinske kategorije.

Velika obiteljska tragedija potresla je jednog od najvećih boksača svih vremena, legendarnog američkog borca Roya Jonesa Juniora. Ovaj 55-godišnjak je na društvenim mrežama potvrdio tužnu vijest o smrti vlastitog sina. 'Nažalost, moj sin DeAndre je sam sebi oduzeo život u subotu. Zahvalan sam što mi je Bog dozvolio da dođem kući u petak uvečer kako bi posljednju noć u životu proveo sa mnom i obitelji' napisao je Jones na Instagramu pa dodao:

- Znam da mnogi ljudi trenutno prolaze kroz teška vremena, ali ništa nije vrijedno da sebi oduzmete život. Bog ga daje i Bog treba biti taj koji će ga uzeti. Poštujte našu privatnost dok moja obitelj i ja procesuiramo ovaj gubitak.

GALERIJA Vatreni se vratili iz Njemačke

1/11

DeAndre je bio najmlađi od troje djece Jonesa Juniora i supruge Natlyn. Imao je samo 32 godine, dok supružnici imaju još dvoje djece, blizance DeShauna i Roya III. Jonesa Juniora mnogi boksački fanovi i stručnjaci smatraju jednim od najvećih boksača svih vremena. Tijekom blistave karijere ubilježio je 66 pobjeda i 10 poraza, a osvojio je naslove svjetskog prvaka u čak četiri težinske kategorije.

VEZANI ČLANCI:

Ispisao je povijest 2003. godine kada je pobjedom nad Johnom Ruizom postao prvi svjetski prvak iz srednje teške kartegorije nakon 106 godina, koji je osvojio naslov u teškoj kategoriji. 'Rukavice o klin' je objesio 2018. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije