Prodali Brazilca

Jefferson se oprostio od Hajduka: Teško mi pada odlazak

Jefferson de Jesus
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
03.07.2017.
u 11:41

Odlazi u GD Chaves gdje će obaviti liječničke preglede.

Brazilac Jefferson u hotelu Habakuk oprostio od suigrača, trenera i članova Hajdukovog stožera, te je u ranim jutarnjim satima napustio pripremnu bazu bijelih na Mariborskom Pohorju. 

Dopuštenje je Jefferson dobio za odlazak u Portugal, u GD Chaves gdje će obaviti liječničke preglede, a ako sve bude u skladu, Brazilac će potpisati ugovor za svoj novi klub koji će Hajduku platiti 350 tisuća eura transferne odštete.

Rastanak od Hajduka bio je vrlo emotivan, stoji na stranicama splitskog kluba. Sportski direktor Mario Branco zahvalio mu se u ime kluba zaželivši mu puno sreće u nastavku karijere. Sportski direktor kazao je da je Jefferson primjer igrača koji je bio izraziti profesionalac i igrač koji je besprijekorno izvršavao sve svoje obveze.

- Teško mi pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u klubu s kojima sam proveo predivne dvije godine. Svom Hajduku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone kao i svim igračima. Ono što je bitno za reći je da sam u ovom Klubu i gradu stekao prijatelje koji mi ostaju za cijeli život - kazao je Jefferson emotivno se oprostivši od igrača i stručnog stožera.

Komentara 3

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
13:46 03.07.2017.

Koliko dinamo ima gledatelja po utakmici, toliko samo vozaća autobusa dođe na hajdukove utakmice...kaj je vrijednije? HŽV!

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
20:17 03.07.2017.

ne seri

AR
Artukovic
12:44 03.07.2017.

Prodali igraca za 350 tisuca Eura? Pa te novce u dinamu ima vozac autobusa....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije