DOBAR POSAO

Jefferson zbog Hajduka odbio Estoril i Pacos de Ferreira

Jefferson de Jesus
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
13.07.2015.
u 23:30

Brazilski veznjak oduševljavao je u Drugoj portugalskoj ligi, time na sebe navukao interes brojnih klubova.

Nogometaši Hajduka iznenadili su hrvatsku nogometnu javnost, u velikom derbiju protiv Dinama kvalitetno parirali favoriziranom rivalu. I dohvatili željeni remi. Dapače, Splićani već dugi niz godina nisu u Maksimiru tako namučili modre, gotovo bili nadomak velikom iznenađenju, piše Goal.com.

U redovima Hajduka debitirao je i 22-godišnji veznjak Jefferson, punim imenom Jefferson de Jesus Santos. Zahvalni veznjak savršeno je odigrao ulogu korektora vezne linije, dominirao (na zemlji, ali i u zraku) prostorom ispred stoperskog tandema Milović - Nižić. Tako i potpuno neutralizirao Antu Ćorića!

No, tko je taj 22-godišnji Brazilac i odakle se on pojavio na Poljudu? Goran Vučević još je u travnju u pratnji menadžera Marjana Šišića boravio u Portugalu, dva puta uživo gledao tog igrača. Sportski direktor Hajduka posebice se oduševio u dvoboju Feirensea (bivši klub Jeffersona) i Porta B, gdje je stasiti Brazilac "pojeo" sve mlade nade portugalskog velikana. I potpuno dominirao središnjicom terena.

Goran Vučević ubrzo je krenuo u akciju, poručio samom igraču kako ga od ljeta želi vidjeti u Hajduku. No, Jefferson tih dana nije mnogo znao o Hajduku i Torcidi, pa se putem YouTubea uvjerio kako bi taj transfer mogao biti prekretnica njegove karijere. Tri dana kasnije Vučević, Šišić i Jefferson dali su si ruke, usmeno je u Portugalu dogovoren njegov transfer u Hajduk.

Zanimljivo, samo dva tjedna kasnije na adresu Jeffersona stigle su - nove ponude. Brazilski veznjak oduševljavao je u Drugoj portugalskoj ligi, time na sebe navukao interes brojnih klubova. No, za usluge Jeffersona najžešće su zagrizli portugalski prvoligaši Estoril i Pacos de Ferreira.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Napokon pravi derbi! Na Maksimiru više gledatelja nego u prošloj polusezoni!

Komentara 5

RA
rasimcanaj-
00:15 14.07.2015.

Jefferson je pun pogodak , a i Zoa bi mogao biti ako izgubi barem 7-8 kila. No treba pricekati bar 5-6 utakmica da ne bude opet kao sa Milevskim.

PH
Pravi-Hrvat
10:11 14.07.2015.

Ovo je odgovor svima koji se sprdaju sa Hajdukom i pišu da je smiješan klubić! Hajduk kada je najjadniji uvijek ima svoje navijače i pozornost ljubitelja nogometa. Nije Brazilac došao zbog novaca, kao ni zbog ljubavi prema biloj boji - nego zato što mu je to izlog i način da se dokaže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije