NIJE MU TREBALO

Jeličić se posuo pepelom nakon skandaloznog ispada prema hajdukovcu. Evo kako se ispričavao

HRT screenshot
24.09.2024.
u 16:38

Nakon utakmice Hajduka i Gorice Jeličić se posebno osvrnuo na izvedbe pojedinih Hajdukovih igrača. U prvom redu dao je komentar na igru Ismaela Dialla.

Već se zna da nikakvih problema izreći ono što misli u televizijskom eteru nema Joško Jeličić. Nekadašnji nogometaš Hajduka i Dinama već se dugi niz godina uspješno bavi poslom nogometnog analitičara. Nakon kraćeg izbivanja s TV-ekrana ovog smo ga ljeta gledali u HTV-ovim emisijama vezanim za Euro u Njemačkoj, a od početka HNL-sezone stalni je gost u studijskim emisijama na MAXSportu.

Nakon utakmice Hajduka i Gorice Jeličić se posebno osvrnuo na izvedbe pojedinih Hajdukovih igrača. U prvom redu dao je komentar na igru Ismaela Dialla. To je razljutilo mnoge jer smatraju kako je Jeličić dao potpuno neprimjeren komentar, bivši igrač Dinama i Hajduka se potom ispričao.

VEZANI ČLANCI:

- Diallo je dobio dječaka i nadam se da će mu prioritet biti škola s obzirom na genetiku - izjavio je Jeličić sinoć u emisiji Studio SHNL. Dan kasnije putem tportala ispričao se lijevom beku Hajduka na takvom komentaru.

- Ispričavam se Diallu i njegovoj obitelji ako je vidio tu rečenicu i ako ga je povrijedila. Bio je to loš pokušaj humora. Često na humorističan način komentiram sebe i svoje bližnje, ali mi je jasno da sam ovaj put mogao povrijediti nekog. Prešao sam granicu dobrog ukusa i ispričavam se isključivo njemu i njegovoj obitelji - rekao je Jeličić za Tportal koji je prošlog tjedna u Sarajevu dobio nagradu za analitičara godine na sarajevskom Simposaru.

Komentara 2

Avatar robil
robil
18:29 24.09.2024.

Niste reagirali kad se slično "našalio" na račun mladog igrača Rijeke.

Avatar Aurel
Aurel
17:12 24.09.2024.

u iole uljuđenim država za ovo se dobija otkaz. istog dana. i NIKAD više nema pristup javnim medijima. ali, kao što rekoh - to je u uljuđenim državama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije